passar på att skriva när jag ändå har tråkigt i taxin påväg till basketen jag spelar som sakt rullstolsbasket em gång i veckan och har gjort det i ca två månader och det är jätte kul. det är fult ös hela tiden när vi köra och det är kul och bra konditions träning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 13 Readers

Likes

Comments

förlåt för att jag inte har skrivit på hela helgen men jag har inte haft tid för det. och i morgon ska jag på basket igen det är jätte kul att spela det. men det va allt för i dag hörs imorgon
  • 14 Readers

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag hade inte tid igår att skriva. Men idag har jag varit i skolan och det va jätte tråkigt. när jag kom hem från skolan så satt jag mig vid datorn och spelade cs. och just nu sitter jag och pratar med min flickvän på Skype det är jätte mysigt

det va allt jag hade att skriva om idag hörs imorgon.
  • 19 Readers

Likes

Comments

tjena bloggen förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte haft lust till det. Men jag ska försöka börja skriva mer nu. nu har jag fått lust att börja skriva igen så nu kommer jag att börja skriva mer om vad jag gör om dagarna. I eftermiddag ska jag ut och köra rullstol med min sjukgymnast för hon ska köra ett lopp på lördag i Stockholm. så hon vill ha tips och råd på hur hon ska köra för att orka köra hela på 1mil.

hörs imorgon bloggen

Likes

Comments

tjenna bloggen sorry för att jag inte har skrivit på ett tag jag har inte mått så de senaste dagarna, I lördags va jag och bowlade det va kul men det gick inte speciellt bra. Men det va jätte kul och det va det viktigaste. Idag har jag haft svenska prov det kändes som att det gick bra får hoppas på det.

Likes

Comments

tjenna bloggen
Idag har jag bara varit i skolan men jag slutade vi 12:00 så det var riktig skönt. när jag kom hem så satte jag mej vid datorn och spelade cs:go. till nu och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen ska troligt vis kolla på idol i kväll. om ingen kompis vill köra lite cs:go ikväll.
föresten så när jag kom hem från skolan hade min mamma lånat mej Harry potter och fenixorden så nu har jag 1000 sidor att läsa på en månad önska mej lycka till.


Likes

Comments

tjenna bloggen idag har jag varit i skolan och det har varit så där vi skulle ha haft besök av po personligt ombud med de som skulle kommit va sjuka så vi fick ha lektioner som vanligt och det va inte så kul för att jag hade sett fram emot att de skulle ha kommit. men de skulle nog komma någon annan gång det får jag hoppas för det skulle vara kul att höra vad de har att säga.

senare i kväll ska jag och spela innebandy det ska där emot bli kul hoppas jag
och imorgon fredag och det är skönt jag längtar till helgen för då ska jag troligtvis och bowla med min kontaktperson och det blir nog kul.
jag har en kontaktperson för att jag går under en lag som heter LLS och den säger att visa personer med visa handikapp har rätt till stöd i vardagen och komma ut och göra saker så att man bara inte sitter inne och är isolerad.

ni kan även börja följa mej på twitter jag heter @lordhagge på twitter

det va allt jag hade att säga för tillfället men det kanske kommer ett inlägg när jag kommer hem från rullstolsinnebandyn om jag orkar och har tid annars skriver jag något i morgon istället hörs:-)


Likes

Comments

Hej jag är ny på att blogga så kom hjärna med tips på vad jag kan förbättra.
Jag är en kille på 17 år och jag sitter i rullstol sedan jag föddes pga att jag har ryggmärgsbråck och här kommer jag att om mitt liv och vad jag gör om dagarna.
Jag går på gymnasium och läser vård och omsorg och det är kul för jag tycker om att läsa om kroppen och olika sjukdomar men jag går mest den linjen för att det är väldigt mycket praktik och det är bra om man inte tycker om skolan och det är en väldigt bred linje för man kan bli nästan vad som efter studenten.

Jag håller även på med rullstolsinnebandy på fritiden och jag kör även basket och det är kul för man får röra på sig mycket och är bra för mej för annars om dagarna är jag mest stillasittande. jag älskar även att spela dator speciellt cs:go.

Ni får hjärna komma med frågor om ni undrar något om mej så ska jag försöka så gott jag kan svara på dem .
Det va allt jag hade att säga idag men jag kommer att skriva mer imorgon hörs då

Likes

Comments