Jag håller just nu på att måla om i mitt rum! Jag valde temat eftersom jag inte bara ska måla om, jag ska även göra en stor makeover när det gäller inredning!

Jag ska lyfta upp sängen så den inte står på golvet, jag ska flytta på alla vägghyllor jag har haft och eventuellt ställa in en byrå under sängen.

När rummet är klart kommer jag lägga upp bilder här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är första riktiga dagen på höstlovet! Så skönt att äntligen slippa skolan en vecka och bara göra det man känner för!


Nu när jag skriver detta har jag hunnit handla lunch för 3 dagar och åkt till färgbutiken för att köpa lite färg, rollers och tejp till ommålningen av mitt rum. Just nu är mitt rum rosa och ljusblått, två färger jag har tröttnat på, nu ska jag istället ha vitt med en fondvägg i mörkgrå.

Senare idag ska jag möta pappa utanför hans jobb innan vi tillsammans med mamma och farmor ska gå ut och äta på en restaurant som jag inte kan namnet på. innan jag ska möta pappa tänkte jag gå förbi Lyko, Hööks och säkert någon annan butik!

Kommer uppdatera instagram från restauranten!


Likes

Comments

Hej!

Detta är mitt första inlägg och i detta inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv och även lite om hur jag tänkte uppdatera!

Lite om mig:

- Jag är född år 2004 (13år)

- Rider 2 ggr i veckan, hoppar och rider dressyr

- Är i stallet så ofta jag kan

- Bor i Stockholm

Plan för uppdatering:

Måndag- 8.00 Denna vecka... 16.00 Hänt idag...

Onsdag- 8.00 #tema. 16.00 Hänt i Tisdags och idag...

Fredag- 8.00 #helg. 16.00 Hänt idag...

Lör/Söndag- 9.00 Händer i helgen. 16.00 Veckan tips

Likes

Comments