Denna veckan har jag äntligen kommit igång med styrketräningen. Det är så skönt! Har gjort två pass ur Olga Rönnbergs bok träning för nyblivna mammor. Jag fuskade lite med att hoppa på period två direkt. Ska göra ett pass till under helgen. Det känns som att jag ändå har kommit igång bra efter att E kom för snart 4 månader sedan.
Jag är 5 kg under inskrivningsvikten och har 5 till att tappa innan jag nått mitt mål. Jag märker dock att jag tenderar att äta för lite. Det märker jag genom att jag räknar och väger allt jag äter. Appen lifesum hjälper mig att räkna. Det går inte äta hur mycket som helst. Jag har aldrig gått ner i vikt på ett sunt sätt så jag vet inte hur man gör det. Läser mycket om bra och näringsrik mat och det hjälper mig att göra bättre val. Men det är svårt!

Hoppas att jag kan få in en bra rutin i styrketräningen tillsammans med power walks. Löpningen saknar jag men jag är inte där ännu. Stressar inte med det.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta var helgen som skulle gå i lugnets tecken. Oj vad fel vi hade. Vi fyllde helgen med trädgårdsarbete bestående av beskärning av syrener. Det tog hela helgen och trötta blev vi. Det underlättade att vädret var fantastiskt. Vi avslutade med att grilla och äta ute i trädgården. Dock fick dottern feber förmiddagen igår, väldigt konstigt då hon inte är förkyld. Det gick något på förskolan för det var fler som hade hög feber utan anledning. Hon har dock de sista kindtänderna som nu är påväg att komma fram.

Det är lite skillnad.

Likes

Comments

Det är inte mycket kvar av blommorna i trädgården. Jag lade inte ribban högt i år då jag inte visste hur det skulle bli när lillpojken E föddes.
Lite blev det i fikahörnan utanför altanen. Svart paprika, olivträd, tomater (har inte blivit några ännu) och en del blommor.

Likes

Comments

Ja, vem är jag? Just nu fylls mitt liv av mina två barn, en dotter på 2,5 år och en son på 3,5 månader. Min man och jag har varit tillsammans i 10 år och gifta i snart 2 år. Vi började med vårt livsprojekt när vi bara hade varit tillsammans i knappt ett år. Renovering av vårt hus. Det har tagit tid och blir ett eget inlägg...

Ni kommer att märka vem jag är och vad jag gillar. Välkomna in till min underbara värld på landet!

Likes

Comments