Idag var min klass iväg på studiebesök i en domkyrka och mitt i en rättegång idag. Det var riktigt spännande beroende på fall. Samtidigt som jag upplevde att det var stelt och opassande att vi som inte har med fallet att göra satt och var åskådare så är det säkert ett sätt att få de åtalade att skärpa till sig, men också lärorikt för de som utbildar sig inom juridik osv. Det var lärorikt i att se arbetet mellan säkerhetspoliser, åklagare och hela teamet arbetade idag.

Ikväll sitter jag och skriver på mitt PM - Historien om språket och lyssnar på låten "Faded" som är en så fin låt. En klasskompis och jag satte oss och tog oss an bland annat den låtens ackord, vilket var jättekul. Har alltid velat lära mig att spela piano, så det ska bli ett mål innan studierna avslutas här i vår. Ska lära mig Twilight "River" och Lady Gagas "Million reasons" minst sagt. Det är underbart när ens önskningar om mål och drömmar bara kommer till en... Det där pianot har jag tagit för givet i ett halvår till exempel men verkligen tänkt på det mer förut då ett piano inte var runt hörnet direkt. Det är detsamma med längtan efter en ny plats att bygga sitt liv på, nya vänner, träning, yoga och dans-mål, älskar att allt kommer till en när man slutar övertänka, vill göra allt på en gång och lite mer ta det som det kommer. Men det ska man absolut inte ha som inställning i allt, då kan saker ske för långt fram i livet eller inte alls. Tror att medvetenhet, rätt plats, rätt tidpunkt och kärlek till det man gör och där man är släpper allt fritt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra!

De senaste dagarna har energin gått upp och ned, har mitt i allt underskattat behovet av egen tid. Sedan vet alla att det väntas ledighet nästa vecka, så en uppladdning inför den kan ibland faktiskt bli en liten dipp. Min skrift har ni inte sett av på en månad, (excuse Moi) har fokuserat på mina mål inom träning och studier och inför högskoleprov. Det har gått hyfsat men är verkligen inte nöjd.. Därför ska lovet användas till förbättrat plugg och träning. Träffa vänner och familj ska bli härligt också.

Under "lovet" måste jag ta tag i att köpa mig en bra kamera (inte bara älta det) så att jag och A kan dokumentera träning i videos! Det kan komma att bli massa olika sorters dans som vi är oerhört sugna på att lära oss! Och mycket mer. 

Hoppas era dagar går fint, i rörelse- utbildning och arbete eller vad ni än gör!

Snart är vårsolen här!

Varm kramLikes

Comments

Ett nyår rond två ska ikväll firas med mina studiekamrater. De har köpts in festbelysning och det ska inhandlas trerätters. 

Idag är jag lite förbannad igen (men det får jag acceptera, att det växtes känslor och tankar av att ha badat bubbelbad med två vänner igår med kombination att prata skit och prata ut om killars felsteg 🖕🏼 och om vad som är bäst för en själv). Medveten andning gör positiva saker med hälsan och med vår hjärna. Du blir inte bara lugnare och klokare, gifter rensas ut ur din kropp. 👍

Med min medvetna och djupare andning får jag ta och sticka till gymet och boxas snarast möjligt. Det passar bra inför att ladda upp med god energi. Att rensa bort dålig energi och skit som inte ska prägla en. Idag blir en påminnelse om vad jag vill uppnå med mitt år. Mitt liv. 👍

Till frukost åt jag och en vän rågflingegöt, pumpakärnor, chiafrön, banan, (lite) kaffe med havremjölk. 

Det bjöds även på nyponsoppa (utan) socker. Det var inte alls gott men det är mycket nyttigt. Min vän har vant sig efter cirka tre gånger och tycker att det är godare utan socker. 👌

​Kost: Det stämmer ju, vad stora mängder sött jag har stoppat i mig innan jag medvetet börjat se över vad jag äter. Kaffe är godare, vatten uppskattas i större mängder (ju nyttigare och regelbundet jag äter) och allt annat smakar bättre ju mindre socker jag tar till. Det är inte konstigt, det är uppskattat och samhället och världen borde jobba i ert högre tempo gällande tillverkning av miljövänligare produkter, mindre plast och dåliga ämnen för kropp och knopp. Andas... ja, jag blir irriterad över hur pengarkåt världen och många i den är utan att vara medvetna om det.

Kroppsvård: Kan rekomendera att gå med i exempelvis "Noo Poo" gruppen på Facebook eller andra grupper som tillsammans tar upp frågor och tips kring vad som till exempel är bra egengjord deo(!), duschtvål, tvål, schampo, balsam m.m i korsväg också. Det finns så mycket ämnen som är dåliga för kroppen och hälsan i både skönhetsprodukter och kost. Till och med parfymer, alkohol likt i duschkrämer.

För många är det ingen nyhet, men tänk om fler människor skulle bojkotta slutprodukter och faktiskt påverka dess handel. Då kanske de med dollarögon skulle vakna upp och tänka om för hälsan och miljöns bästa.

Det är sjukt bara vad en deo utan aluminium kan göra med ens hälsa, ja det finns vägar för allt och råvaror som passar alla kroppar och hår, det gäller bara att våga ta sig tid till att experimentera. Våga ta dig an tiden och det obekväma steget till att se över dina produkter och kost! ❤️ (Vill du inte göra dina egna produkter hemma, kan du svänga förbi till exempel den ekologiska affären paradiset).

Likes

Comments

Hallå på er! Hur har er dag varit?

Här har dagen haft inslag av solsken, formellt och informellt skrivande, långpromenad med två goda vänner, middag och vi har dansat loss till "Fitness Marshall" 😍👌💃🏽💃🏼 Älskar hans danspass som bara den. Britney Spears danserna är en av de bästa. Svetten dyker upp. Framöver ska jag och Anna dansa flera kvällar i veckan efter gymet. Det är en perfekt paus i studier. Det är underbart hur lycklig man kan bli av att dansa. Det är något speciellt. På lördag vankas det "lilla nyårsafton" i skolan, det ska bli väldigt roande.

Kolla in Marshalls klipp!

Likes

Comments

​I natt somnade flera av oss efter tretiden. Det är då man ångrar att man sov länge hela förmiddagen i söndags. Vaknade nyss, missar inte mycket idag. Nu ska jag hoppa in i duschen med kaffekoppen sedan kör vi. 

Ha en positiv dag! 😘

Likes

Comments

Lever du på ett sätt som får dig att må bra? Som väcker det bästa hos dig? 😊 Blir du lyckligare av stan, landet eller både och? Lever du som du vill eller som någon annan vill? Påverkas du positivt eller negativt av människor runt dig och hur utmärker det sig på dig?

Nu har jag varit i mitt "andra" hem skolan, i två dagar för att vara med Anna. Vi har tagit det lugnt, tränat hela kroppen i gymmet och studerat så gott vi kunnat. Vi har pratat om killar och konflikter i vänskap. Mycket givande. Det blev en skön långpromenad i solens sken, har inte sett solen på flera veckor, så det var helt underbart. 😎🌲🍃

Imorgon är det nya tag och det ska bli kul att träffa alla från skolan igen. Ja, tre veckor av julledighet kändes som flera månader. En fördel att ha landat här tidigare, kände mig klar med Stockholm efter två veckor redan. 

I veckan är planen att studera varje dag, skratta så ofta som möjligt, träna styrketräning och dansa! 

Har ni någon favoritbans ni vill lära er? Vi har väldigt många vi vill bocka av! 💃🏼💃🏻💃🏽

Ta han om dig väl. ❤️

Likes

Comments

Arg. Besviken. Lyssna. Prata. Privat. Respektera. Paus. Vad vill jag. Vad vill du. Nu eller aldrig. Aldrig eller sen. Hur nu. Hur sen. Ta det som det kommer. Provocerande. Bara vara. Våga ta steg tillsammans. Är vi för olika. Ta oss i kragen. Lägga bakom. Vara kvar. Lämna. Tiden visar. Kan gynna. Kan förgöra. Att våga trohet. Öppenhet. Lojalitet. Glädje. Sorg. Vilsenhet. Att finnas där för varandra. Tydlighet. Visioner och planer tillsammans. Inkludera. Tro. Hopp. Kärlek.

När ditt liv rycks bort som en matta under dina fötter och du alltid har vetat ditt stora värde, har alltid gett allt du kan, gjort dina misstag, blivit missförstådd, blivit förlåten, blivit rejält sårad av misstag och oklarheter "hen vill göra alla nöjda" men det går inte så hen stänger av.

Inser nu att humorn delvis gör att en överlever det mesta tills man vet ut och in igen. Kärlek är oftast vackert, det är något man måste vara två om att hålla vid liv. Oavsett vardagsliv, brist på kommunikation eller vilsenhet. Fortsätt alltid att vara tydliga mot varandra, inkludera varandra i varandras liv, ge varandra nya chanser och uppvakta varandra varierat sådär ibland. Vissa gånger hjälper varken närhet eller distans. Det kanske är då man som par ska våga ta steg i att utmanas tillsammans, just för att nå den utveckling man behöver. Kom ihåg DIG. Kom ihåg ER. Fly inte. Ta tag i saker. Tydlighet. Var realistiska. Fastna inte tvivlets uttryck, så godhet och hopp. Väljer att se det goda ur det kniviga, det får gå som det går.

Likes

Comments

Tack alla för ännu en fin jul. 😁

I denna stund lämnar jag 2017 med blandade känslor men i hopp om att 2018 ska bli ett av mina bästa år. 

Med det nya året i sikte ska målet vara att spara pengar till en vandring i Norge i sommar, lägenhetsbyte, körkort och framtiden. När det gäller studier så ska jag gå in i att ge järnet med bokstavligen allt vad jag har!

Relationer ska ligga lite på hyllan och plockas fram när det behövs funderas eller träffas. Ska tänka mer på mitt liv här och nu och inte för mycket kring framtid för jag vet att jag vill få bytt min lägenhet närmare stan samt skaffa hund och resa vart annat år, vem jag gör det med i kombination av karriär det visar sig, kanske blir det själv till att börja med, det är nog inte så farligt. 

Att utveckla min hobby dans, friluftsliv och självförsvar mer är ett mål. Kanske en tågluff i Europa eller Norge som sagt. Ryssland och fotboll står jag över, visst det vore roligt faktiskt men det är rätt dyrt. Ett klokare ekonomiskt och realistiskt år ska det bli. Inga mer bokningar av tåg som jag missar pga fel timeing eller för lite sömn. Idag hann jag med mitt tåg. 👍 

Skärpning och driv fr.o.m. nu. I helgen väntar att jag ska gasa på inom alla mina rester samt plugga högskoleprov, matte och gymma så ofta jag kan under veckorna. We will see när Stocholm får se mig nästa gång.

Min killes syster tar examen som psykolog om några veckor, det är väldigt stort. Går allt bra inom min situation, ska jag delta något utav datumen.

Önskar mina läsare allt gått i det nya året! Vilka mål ni än har. ❤️ Lev främst här och nu.


Likes

Comments

​Tack till Sofie, Jennie, Miriam, Anna, Mathias och Robin som har stöttat mig under en tuff period som ännu inte är avklarad. Livet och det här året skulle inte varit i sådan här toppklass utan er! NI och alla på skolan gjorde mitt 2017!

💕🎊💕🎊💕🎊💕🎊💕🎊💕🎊💕🎊🍾

Jag är så TACKSAM över er! Ni är bland de bästa människorna jag någonsinn träffat och så jävla kul vi haft det och ska ha 2018! 

Likes

Comments