Header

HEJ! Jag är en av de lyckligt lottade som blivit kontaktad ang samarbete med chiquelle! Jag har en RABATTKOD till er som ni kan använda enda fram till 10/10. Rabattkoden är TRENDY15chiquelle.com

VARSÅGODA

Tröjan på bilden är från chiquelle.com (samarbete med chiquelle)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hey everybody! Fick hem ett jättefint halsband från glambyjp. Jag är såååå nöjd, det är en berlock som föreställer kontinenten afrika. Tycker ni som har roots från afrika eller tycker om halsbandet borde beställa hem det HÄR. Endast 149kr.

Likes

Comments

HEY everybody! För några veckor sedan så la jag ut en bild på ett par byxor på min instagram. Det var flera som frågade mig privat vart byxorna kommer ifrån så jag tänkte berätta det för er. De är från en sida som heter MANIEREDEVOIR. TYVÄRR så är de slutsålda men de har flera par byxor och kläder överlag som är så snygga. Klicka HÄR för att komma till deras sida!

Likes

Comments

Det här inlägget är i samarbete med https://hatstore.se/​

Hey everybody! Jag har fått hem två supersnygga kepsar från https://hatstore.se/ , SE BILDER! Jag har designat dem alldeles själv. Vill ni också köpa en egendesignad keps med NU rabatterat pris?! SÅKLAAART ni vill. följ stegen nedan:


1. Gå in på deras sida https://hatstore.se/
2. Välj eller designa en egen keps.
3. I kassan anger du eemmajk för 20% off.

SÅ VÄRT

Likes

Comments

Det här inlägget är i samarbete med JFR.se


HEY everybody! När jag bodde i USA så planerade jag ett samarbete tillsammans med https://www.jfr.se som är en webbsida med allt man kan tänka sig - kläder, smycken och smink.

Samarbetet startade nu när jag kom hem för 2v sen. Jag fick hem en klocka som jag ÄLSKAR. Den kostar bara 229kr. SÅ VÄRT! Här är länken till deras hemsida.

NU får dessutom alla mina läsare/följare hela 20% på deras sortiment om ni anger koden JK20, bra va!?

Likes

Comments

HEY everybody! Jag beslutade mig för att starta en blogg då jag känner att jag bombar instagram alldeles för mycket.

För er som inte känner er så vill jag skriva lite basic information så att ni har lite koll på vem jag är. Så mitt namn är Emma och jag är 20 år. Mitt fullständiga namn är Haddy Annelie Emma Jagne Karlsson så därav fick mitt bloggnamn bli haddyemma.

På senare år har jag blivit jätteintresserad i kläder, smink och smycken. För bara något år sen såg jag ut som någon som bott i en grotta men nu det senaste så känner jag att jag är lite mer än så. Jag kom hem från USA för 2v sen och har inte så mycket att göra på dagarna så jag hoppas att jag orkar blogga lite tills jag får ett jobb.

Lite intresserade blev ni väl ändå av den här korta beskrivningen? Vi hörs i nästa inlägg då ;)

Likes

Comments