Header

Alltså.. helt kär i dessa glas.. Jag har försökt få tag i sånna här glas i flera månader pga att jag hittade dem på en hemsida. Men dem kom aldrig in i lager igen och för kanske snart en månad sen nu så fick jag en bild på Snap av ABSOLUTTILDA på två sånna här glas.. Alltså fatta min lycka när jag insåg att det då fanns ett annat ställe att köpa dem på! Några dagar senare tog jag med mig henne och vi åkte till affären hon sagt att dem kom ifrån och det fanns inga. besvikelsen.. Vi åkte vidare till några andra affärer och efter det åkte vi tillbaka för jag bestämde mig för att fråga om det fanns på lagret, frågade en i personalen som sa att det inte fanns, men som ångrade sig lika snabbt och sa att hon skulle gå och kolla för att se om dem precis hade kommit in (antar att dem fått leverans av varor samma dag) och efter en liten stund som kändes som en evighet kom hon ut med en stor låda full med glas/burkar eller vad man nu ska kalla dem. Köpte på mig en hög och är förtfarande lika glad för dem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eftersom det snart är Halloween så slängde jag ihop en liten halloween tag med 17 frågor. Ni får gärna själva svara på frågorna om ni vill, skulle vara jättekul att få läsa era svar!

1. Vilken är din favoritfilm att se under halloween?
Jag skulle nog inte påstå att jag har någon speciell film jag brukar kolla på under halloween. Förut kollade jag alltid på Corpse Bride men de senaste åren har jag väl bara valt att kolla på olika skräckfilmer.

2. Behöver du kolla på en komedi eller liknande efter att du kollat på en skräckfilm för att sen kunna sova?
Om jag ska sova själv efter filmen så startar jag någon roligare film och somnar till den, men sover jag med någon kompis eller med killen så har jag oftast inga problem att sova direkt efter en skräckfilm.

3. Vem är du när du kollar på en läskig film? Den som skrattar, håller för ögonen under hela filmen eller den som skriker på karaktärerna?
Jag är olika beroende på vem/vilka jag kollar på filmen med.

4. Är du lättskrämd?
Ja.. Jag är ganska lättskrämd.

5. Favorit halloweendekoration?
Dödskallar i alla former (har jag dock framme året runt).

6. Tror du på spöken/andar?
Jag tror att det finns något iaf.

7. Nämn något du inte skulle vilja stöta på i en mörk skog.
Som det ser ut nu med allt det här med clowner som skrämmer folk osv så skulle jag inte vilja stöta på en clown..

8. Har du någonsin spelat på en Ouija board?
Visst har jag lekt ed tanken på att det hade varit kul eftersom det ska vara ett sätt där man faktiskt kan få reda på om det finns andar. Men jag som är livrädd för att uppleva något läskigt skulle aldrig prova.. Visst jag kan tro på att det finns något men jag vill inte få det bevisat för mig.

9. Ska du på någon halloweenfest i år och vad ska du då klä ut dig till?
Som det ser ut nu så ska jag tråkigt nog inte det. Dock tycker jag tyvärr inte det skiljer sig så mycket från vanligt festande på halloween då dem flesta är så dryga att dem inte ens försöker klä ut sig. Jag menar sorry.. men en häxhatt gör inte ett skit.

10. Om du blev utmanad att spendera natten i ett "hunted house" skulle du då göra det?
Troligen inte. Men jag tror det beror väldigt mycket på omständigheterna. Skulle jag få ta med mig vem jag vill och lampor så det gick att hålla det ljust, om det är på sommaren när det knappt ens blir mörkt ute så skulle det inte kännas så illa ändå. Skulle det vara tvärtom, kolsvart, ensam osv så skulle jag aldrig ens gå in där. Men sen beror det även på hur huset ser ut både utvändigt och invändigt och hur stort det är. Men högst troligt skulle jag inte få för mig att sova där. Däremot att åka till ett sånt ställe under dagen hade kunnat vara både intressant och roligt!

Bilder från google

12. Du är ensam hemma och hör fotsteg någonstans inne i huset. Vad gör du?
Jag går antingen och kollar eller sitter kvar. Oftast har jag dörrarna låsta och då kan inte någon ta sig in utan att jag hör att någon tar sig in alltså finns det inget att oroa sig för. Tycker jag att jag hör något så tänker jag alltid att det är inbillning eller hunden som låter och då är det lätt att strunta i det eller bara gå å ta en titt.. Haha går så mycket emot mig själv eftersom jag ofta skriker på karaktärer i filmer om att dem inte ska gå ner på nedervåningen när dem hör något där men känner att det är lite skillnad. Vi har källare i huset men skulle jag höra något där nere skulle jag bara hålla mig uppe, jag skulle inte gå när där och kolla.

13. Skulle du kunna gå till en kyrkogård mitt i natten?
Jadå inga problem men ser inte varför jag skulle?

14. Om du fick ha ett "typiskt halloweendjur" (svart katt, uggla, råtta, fladdermus eller varg) vilket djur skulle du då välja?
Skulle välja en varg, varje dag i veckan!

15. En barnfilm som du tycker är läskig?
Coraline, jag har sett filmen en gång och det var ganska många år sen nu. Lämnar en beskrivning av filmen (tagen från Wikipedia) under bilderna och har någon av er sett filmen får ni gärna berätta för mig vad ni tycker om den.

Filmen handlar om flickan Coraline Jones som just flyttat med sin familj. Coraline känner sig ensam och understimulerad eftersom hon tycker att hennes föräldrar bryr sig mer om sina jobb än om henne. Hon tycker inte om maten hennes pappa lagar, och är väldigt missnöjd med sitt nya hem.

Senare i filmen vaknar hon mitt i natten och följer efter en mus, och plötsligt finner hon en liten dörr till en annan värld. På den andra sidan ser allt nästan likadant ut, och hon träffar människor som är identiska med de hon känner i den riktiga världen, bortsett från att de har knappar istället för ögon. Här träffar hon en kvinna som presenterar sig som hennes "andra mamma" och som ger henne all den uppmärksamhet hon behöver. I den här världen lagar "andra mamman" maten och hennes pappa spelar piano, och de planterar en vacker och färgglad trädgård åt henne.

Dock kan Coraline inte släppa känslan av att det är någonting som inte stämmer. När "andra mamman" vill byta ut även Coralines ögon mot knappar bekräftas hennes misstankar, och den andra världen börjar kännas mer som en mardröm hon inte kan vakna upp från snarare än en perfekt tillflyktsort.

16. Vampyrer, zombies eller varulvar?
Gillar alla fast i olika sammanhang!

17. Vad är läskigast, "creepy doll" eller clown?
Creepy doll är ju absolut läskigast.. Tycker i vanliga fall inte att clowner är läskiga, bara det här med clowner som går runt ute och skrämmer folk som gör att jag inte gillar clowner för tillfället. haha..


Likes

Comments


​Idag fyller denna kille hela 11 år. Sjukt hur snabbt tiden går och att han redan bott hos oss i över 10 år. Vad gjorde vi ens innan denna hund flyttade in? Jo jag spenderade mycket tid hos farmor och farfar (där det fanns hundar) och även hos grannen för att mysa och gå promenader med deras hundar. Men så fort denna lilla hund flyttade in så har den mesta tiden lagts på honom. Lek, träning, gos, promenader och bortskämd är han också med ett tiotal egna mattor utspridda i hela huset. Men det är väl så man ska ha det om man är familjens lilla bebis? 💙

Selen på sista bilden fick han i present idag, det är främst tänkt att han ska ha den i bilen när vi spänner fast honom med bälte för att han ska åka säkert!

Likes

Comments

För några veckor sen beställde jag hem lite saker och det var bland annat 4 läppennor. En från aden och tre stycken från w7. Jag har aldrig tidigare provat någon läppenna från något av dessa märken men då det var så bra pris och jag läste så bra saker om dem så kände jag att det var dags att prova dem.

Pennan från aden är i färgen "shell". Jag tycker färgen är sjukt snygg och har redan hunnit prova den lite smått.. Den var ganska krämig och gled på bra, sitter fint och det känns knappt att man har något på läpparna. Än så länge tycker jag alltså att den är riktigt bra och prisvärd då den bara kostade 29kr, men då har jag ju inte provat hållbarheten än.

Nu har jag även hunnit testa en av pennorna från w7 och tycker att även den kändes bra, dem är verkligen jättekrämiga och behagliga på läpparna och helt klart värda sina 19kr. Färgen "pink" är dessutom den perfekta nuderosa färgen för mig, den är nästan exakt samma färg som mina egna läppar och ser därför väldigt naturlig ut på mig, vilket jag verkligen gillar då jag personligen inte tycker jag passar i läppennor och läppstift i vanliga fall.. 

Likes

Comments

Utmaningens regler är: 

*Nämn och tacka den som nominerat dig.
*Svara på de frågor den som nominerat dig ställt.
*Utmana 11 nya bloggare.
*Ställ 11 nya frågor.
*Glöm ej att tala om för bloggarna att de blivit utmanade (om du inte taggat dem).1, Om ni fick vara ett djur för en dag, vilket djur skulle du välja?
Skulle nog vara en katt. Dem är snabba och smidiga och kan därför ta sig in överallt, klättra runt osv så tror att man hade fått ut mycket av att vara katt. Sen skulle det ju vara kul att kunna riva folk utan anledning utan att dem kan ifrågasätta det eftersom man är en katt.. haha..

2, Nötter, Chips, Godis eller Glass?
Jag skulle välja chips alla dagar i veckan! Ingen tvekan!

3, Favorit årstid och varför?
Vår skulle jag nog säga. När man känner hur det blir varmare dag för dag och träd och blommor börjar få liv igen osv. Jag hatar när det är kallt så därför älskar jag när värmen börjar komma tillbaka igen efter en kall vinter.

4, Om du fått en gratis weekend i vilket land som helst vilket skulle du valt?
Oj den är svår.. Det som kommer upp direkt när jag läser frågan är England pga att jag verkligen älskade att vara där när jag åkte dit med skolan för ungefär 5 år sen. Men jag tycker att det är ett tråkigt svar att välja ett land jag redan varit i så därför väljer jag nog Thailand som jag haft som önskemål att åka till när jag var yngre.

5, Vilket är ditt favorit band/artist?
Det varierar ganska ofta men några jag älskat sen första gången jag hörde dem är Royal republic. Dem har sjukt grymma låtar och tar sin publik med storm när dem spelar live. I år kommer dem även att avsluta sin världsturné i Karlskrona och jag kommer absolut att ta mig dit!

Bildresultat för royal republic

6, Vilken är drömbilen?
Oj.. jag är nog en av dem mest ointresserade när det gäller bilar.. Det intresserar inte mig för 5 öre. Självklart finns det bilar jag tycker är extremt fula och vissa bilar som är fina, men jag har ingen aning o bilmärken, modell osv så ingen drömbil nej.

7, Tror du på övernaturliga fenomen?
Jag tror att det finns något ja, men vad vet jag inte riktigt. Dock skulle jag nog inte påstå att jag sett eller upplevt något som bevisar det.

8, Vara blind eller döv och varför?
Jag skulle hellre vara döv. Jag kan inte se (haha se.. komiskt..) ett liv utan att kunna se något. Allt skulle ju bli så mycket jobbigare när man inte ser vad man gör. Dock skulle det ju absolut inte vara kul att vara döv heller, det skulle va så tyst och kännas så dött.. men ja..

9, Berätta en hemlighet?
Min hemlighet får vara att jag har fangirlat killarna från vapenbröder redan innan dem ens skapade gruppen vapenbröder. Första gången jag såg dem var på Rödebyskolan när vi var där av någon anledning som jag inte ens kommer ihåg (detta måste varit typ 2010?). Hur som helst så var det några band som spelade i idrottshallen som vi fick sitta och lyssna på, bland annat Divided by nine och Mysbelysning (har för mig att dem hette något sånt) och jag och några kompisar kollade upp dem och fick reda på att dem skulle spela på porslinan för att tävla i musik direkt och tog oss då dit och kollade på dem. Efter det har jag varit och kollat på dem varje gång de spelat i Karlskrona och tycker att dem levererar varje gång. Man blir aldrig missnöjd. Även sett att dem kommer tillbaka till porslinan snart och hoppas verkligen på att kunna gå dit!

Bildresultat för vapenbröder

10, Simpsons, Family guy, South park eller American dad?

Avskyr alla 4 lika mycket, men o jag verkligen måste välja nått så skulle jag nog ta Family guy.

11, Har du tatueringar eller hade du velat skaffa ?
Jag har tyvärr inga än. Men jag kommer absolut att skaffa, förhoppningsvis inom en snar framtid! Men vad för tatueringar tänker jag inte berätta utan det får ni se när jag väl fått möjlighet att göra dem..


Stort tack till Drop_deadsceene som taggat mig i Liebster Award. Men då jag inte har 11 personer att tagga så väljer jag istället att bara tagga 4. Dem jag vill se svara på mina 11 frågor nedan är ABSOLUTTILDA, XLINNEANICOLE, LALUNE och HOSHIKONEKO. Lycka till!


1. Vad äter du helst?

2. Kattmänniska eller Hundmänniska?

3. Är du allergisk mot något och i så fall vad?

4. Föredrar du en kall vinter med snö eller en lite varmare utan snö?

5. Nått som alltid får dig att le?

6. Skräck, komedi eller drama?

7. Vilken är din favorithögtid?

8. Vad är ditt drömjobb?

9. Vinna 1 miljon eller jobba och på så sätt tjäna ihop 1 miljon?

10. Om du var tvungen att ha en piercing, vad för piercing skulle du då ha? (hål i öronen räknas INTE).

11. Vilken film/serie som du har sett, är så bra att du skulle kunna rekommendera den till alla du känner oavsett vad dem i vanliga fall kollar på?


Likes

Comments

Dessa produkter köpte jag för över ett halvår sen (börjar nog till och med närma sig ett år sen nu..) och har därför hunnit prova dem ett antal gånger och kan nu ge er ett ärligt utlåtande om produkterna.

Schwing älskar jag! Det är en sjukt bra eyeliner som håller bra och är väldigt lätt att måla med. Rekommenderar den starkt!

Sminkborstarna är ett ögonkit som kommer från ecotools. Jag verkligen älskar dessa borstar, dem är sjukt bra och kommer i 5 olika storlekar. Dock behöver jag nämna att det inte finns någon typisk (lite hårdare) borste att packa på ögonskugga med vilket många säkert tycker är synd, men det är inget som stör mig utan jag är sjukt nöjd med alla borstar som ingår i kitet.

Bahama mama är jag inte så amazed över som jag både trodde och hoppades att jag skulle bli. Eftersom den varit så hypad så länge så beställde jag den och nu har jag provat den ett tag och är tyvärr inte så imponerad. Jag har bara hört folk prata bra om den men jag själv ser inte riktigt varför än. Visst den är absolut inte dålig. Jag tycker den är helt okej, men inte så grym som alla andra säger. Jag använder den dock fortfarande och hoppas på att kunna börja älska den tillslut!

Likes

Comments

Måste bara börja med att nämna hur sjukt underbart söt modell till hund jag har.. Alltså kolla bara.. Smälter varje gång jag ser honom.. 💗

Nu till saken. Sist jag skrev ett inlägg här var i våras och nu har det blivit höst? Alltså va?! Visste att det va länge sen jag skrev här men det är över ett halvår sen nu och riktigt så lång tid trodde jag inte att det hade gått.. Anledningen till att jag varit så frånvarande har väl mest berott på att jag inte haft någon inspiration till att verken fota eller skriva och har inte känt att jag haft något vettigt att skriva om som dessutom skulle vara intressant för er att läsa. Men nu ska jag återigen försöka få liv i bloggen. Jag kommer inte lova att bli aktiv här, men jag kommer absolut att försöka lägga ut några inlägg då och då. Ibland kommer det nog ut flera inlägg per dag medans det säkert även ibland kommer att ta veckor mellan inläggen. Men jag tycker som sagt att det är viktigt att det är intressant innehåll istället för att jag bara lägger ut saker för att jag sagt att jag ska, och det tror jag att ni håller med om.

Dessutom har jag planer på att ändra en del grejer på bloggen. Tänkte bland annat att jag ska ta bort alla gamla kategorier då jag tycker det ser så "stökigt" ut, istället ska jag göra några nya mer genomtänkta kategorier så det ser snyggare ut och blir lättare för både mig och er att hitta. Jag kommer även att satsa mer på fina, ljusa bilder med bra kvalité då jag personligen tycker det är så mycket roligare att läsa blogginlägg om dem innehåller bra bilder, det är jätteviktigt för att få mig intresserad och jag antar att det finns andra som känner likadant. 

Det märks förresten verkligen att det blivit höst nu. Den senaste veckan har det varit helt värdelöst väder, det har varit riktigt kallt, blåst något enormt och regnat till och från i stort sett varenda dag. Det är dessutom mörkt större delen av dygnet vilket är riktigt tråkigt. Dock finns det även positiva saker med hösten. Löven på träden ändrar färg, när det blir kallt kan man gå runt i tjocka varma tröjor, man kan tända massa ljus och sitta inne och kolla på serier och filmer hela dagarna utan att få dåligt samvete. Har även köpt på mig massa nya mysiga kuddar och filtar att ha i sängen som man kan mysa ner sig i. Hösten är kanske inte så dum ändå?!

Likes

Comments

​I måndags när pappa var nere hos farmor och farfar hade min lilla vovve oturen att bli riven i ögat av farmors ena katt. Dem bråkade inte eller något och det var inte riktigt någons fel vad jag har förstått. När dem hade kollade för att se om det hade träffat ögat kunde dem inte se nått men lite senare under kvällen när dem hade kommit hem så gick jag ut i köket där hunden satt och såg då hur röd han var i ögat. När jag såg det frågade jag pappa om Özten hade sprungit in i nått eftersom han var så röd i ögat men då sa pappa att det troligen var för att katten hade kommit åt i ögat i sånna fall. Så i tisdags blev det en runda till veterinären där dem kollade i ögat och såg att såret inte var så djupt, vi fick ögonsalva utskriven som vi ska applicera i ögat på honom två gånger om dagen i en veckas tid.

Likes

Comments

​Idag efter plugget åkte jag och Nicole till systemet eftersom hon fyller 20 år idag och då är det ju ett måste att handla på systemet. Det har ju blivit en sort tradition som nästan alla hakar på! Innan vi åkte dit så kollade Nicole runt lite på systemets hemsida för att se lite vad dem hade och då hittade hon den här cidern. Det är med blåbärssmak och när hon visade den för mig så blev jag helt kär. Själva flaskan är ju bara så sjukt fin och den låter ju även god så jag var bara tvungen att köpa den! Jag köpte även en annan cider i samma "märke" eller vad man ska kalla det som skulle smaka citron, en annan cider som jag tror skulle smaka äpple och jordgubbe (ja det låter lite mysko och det var därför jag blev nyfiken på den!) och så köpte jag ett alkoholfritt vin som skulle smaka hallon och björnbär som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Det är ju tur att man har flera kompisar och även jag som fyller år nu närmsta månaden så att jag har en anledning att dricka det jag köpte! 

Likes

Comments