USIKKERHET OG VARIABEL FORM

_Formen min er ikke helt å skryte av for tiden. Jeg får ikke gjort noe, fordi sykehuset har gitt beskjed om at jeg MÅ ta det med mer med ro. Hadde det bare vært så enkelt.

_Jeg har dårlig samvittighet fordi vi ikke har feiret Wilhelm sin 8 årsdag i familien, eller han sammen med venner. Jeg har dårlig samvittighet fordi mannen nå begynner senere på jobb enn vanlig, fordi han kjører guttene på skolen og i barnehagen - fordi jeg skal slappe av. Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg ikke får til å slappe av når jeg er alene, men vil ikke at noen skal være her sammen med meg heller. Fordi jeg er gravid: ikke syk.

_Jeg har dårlig samvittighet fordi når jeg trodde vannet gikk, så ble jeg glad og tenkte at endelig er det over. Selv om det er 10 uker for tidlig. Jeg er lei av og være gravid. Og det skremmer meg virkelig hvor lei jeg er. Nå går strømmen om noen minutter, og er borte i tre timer. Jeg har absolutt ingen anelse på hva jeg skal ta meg til med. Jeg har vondt i kroppen, som om kroppen svikter meg. Og jeg kjeder meg - veldig. Jeg vil at tiden skal gå. Men om jeg gjør noe så enkelt som gå over gulvet til kjøkkenet for å ta meg noe å drikke, protesterer hofter og bekken. Jeg hadde gledet meg sånn til å gå gravid en siste gang. Men gleden... den er ikke så stor som jeg hadde forespeilet og trodd før testen var positiv. Og det gjør meg lei meg også. For jeg føler ikke det er sånn det skal være.

_Nå har jeg vært på sykehuset to ganger; en med innleggelse fordi jeg manglet næring i kroppen - og en med mulig vannavgang. Heldigvis, kan en si, var det ikke vannavgang - selv om jeg var ganske sikker - fordi ting var så likt når jeg fikk Wilhelm. Så vi får vente og se når knerten-bobby-gege-navnløs-heter-ingenting (ord guttene bruker på babyen) kommer. Jeg vil ha det fortest mulig overstått. Men jeg vil ikke ha i Ålesund. Så 4-5 uker til... da er alt okey!

Emneknagger:

#Gravid #svangerskap #preggo #preggers #svangerskapsproblemer #svangerskapsplager #svangerskapsuke30 #baby2019 #terminjuli #juli2019 #babyjuli2019 #bekymringer #bekymret #mamma #mammablogger #nouwmamma #nouwgravid

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer