Leselister, innsendingsoppgaver og korrekturlakk

Jeg begynte jo på skolen forrige uke! Nettstudier vel og merke, men like vel, så begynte jeg på bachelor i HR og Personalledelse! Akkurat nå sitter jeg på øya og studerer Arbeidsmiljø og Psykologi. Og drikker en redbull!

Alle bøkene mine kom i posten bestilt hos Adlibris og noen ganger skriver jeg så blekket spruter. Jeg satte faktisk opp min egen plan for innsendings-oppgavene. Når JEG vil levere dem inn, gjøre dem. Jeg er min egen sjef, jeg tar ansvar for egen læring. Helt ærlig: jeg har aldri lest så mye pensum så tidlig i forløpet før!! Så dette er dønn seriøst og noe jeg virkelig vil.

Grunnen til at jeg valgte nettstudier er like enkel som den er krevende:
*en må være strukturert og ta ansvar for egen læring
*den er veldig forenelig med familielivet, så legetimer, tannlegetimer eller fotballtreninger spiller ingen rolle! Ikke en gang planleggingsdager i barnehagen gjør noe!
*middag! Jeg kan lage middag hver dag!
*ingen behov for SFO og jeg er hjemme når skolen er ferdig
*oppfølging av egen læring og barnas lekser. Enn så lenge er det «bare» W som har lekser men etter neste sommer begynner Z også!

Emneknagger
#livetpåhk #student #mammastuderer #studentmamma #høgskole #høyskolenkristiania #hrogpersonalledelse #nettstudie #nettstudier

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer