Juks eller en ressurs?

Jeg er medlem i en gruppe på facebook, for nettstudenter på skolen jeg går på. Akkurat i dag har jeg krisemaksimert noe voldsomt. Det er mange år siden jeg skrev en oppgave. Nei, det er mange år siden jeg skrev en god oppgave. Du vet, en sånn oppgave med rett komposisjon. Med rett innhold og rett form. Med rett oppsett, og i riktig tid. En "definisjons-oppgave" er ikke bare en -sånn- oppgave. De vil ha noe mer, men hva! Hvor mye?! Hvordan?!

***

Guttene måtte legges. Jeg las hele 2 kapittel av Percy Jackson. Jeg strikka fra meg ett ben til på Lettvint dressen til Arthur, og strikka alt inn på en pinne. Jeg spilte litt dataspill, før jeg kom på å sjekke facebook.

***

En ny verden åpnet seg. I en gruppe på facebook, åpnet jeg filene, og der - der ligger hundrevis, kanskje tusenvis av eksamensoppgaver, eksamensbesvarelser, innsendingsoppgaver og mer. Det føles litt ut som jeg har tilgang til noe jeg slettes ikke bør ha tilgang på! Men borte ble frykten min, For nå kan jeg se hvordan andre har satt opp oppgavene sine, hvordan de har gått frem. Det er det jeg lurer på egentlig. Ikke hva de har skrevet men hvordan de har sett den opp.
En ressurs på noe jeg egentlig ikke burde ha tilgang til eller er det juks?


x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer