JEG FRYKTER JEG GÅR PÅ EN SMELL

Contains affiliate links

_Det som er og legge merke til er at det er to forskjellige av den første bilstolen, for de minste barna. Grunnen til det er at jeg fortsatt ikke har bestemt meg. Kjøper jeg Besafe så er jeg 100% sikker på at den går og ha på Stokke Trailz vognen vår, med adapterne vi alt har. Men kjøper jeg Cybex så kan jeg bruke samme basen på bilstol 1 som bilstol 2, om jeg kjøper da fra Cybex igjen, Valgets kvaler... Og jeg vil jo ha alt! Jeg har jo mye fra før, i og med jeg har to gutter - men litt nytt må en ha, og noen ting er vikitgere å kjøpe nytt enn annet. Madrasse f.eks.

_Jeg har ordnet meg med stellebord fra en venninne. Stellematten følger ikke med. Men det som er greit med den fra Leander er at den kan brukes som antiskli i badekaret også! For den har noe greier på undersiden. Så er det Baby Brezzaen. Får jeg ett barn som det Z var - da har jeg ikke annet valg enn så for bare mitt eget ve og vel - enn å gå over på MME, slik at jeg kan få litt søvn. Og tid til de andre to også.

Q - Har du prøvd noen av disse produktene?

Emneknagger:

#jollyroom #baby #baby2019 #babyutstyr #bilstol #babystol #bilsete #jollyroomno #gravid #mamma #mammablogger #nouwblogger #nouwmamma

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Jeg har ikke prøvd nogen av dem 🙈
nouw.com/norsketankeridanmark
h1riette
h1riette,
Jeg tror jeg har fått kjøpedilla 😲
nouw.com/h1riette