HYTTE TIL SALGS

Siden 1998 har denne hytten vært mamma Heidi og pappa Jon-Arnt sin. Derfor fikk den det passande navnet Hei-Jo.
En hytte med stor plass. Vi har vært 19 stykker rundt bordet, spist på skift, hatt veldig mye gøy, og ikkee minst: veldig mye spennendes mat. Sushi fikk jeg sansen for her inne, takket være en onkel som kom med det. Og har også minne om en Tiramisu som var av den typen at det var KUN for de strekeste! For den hadde DEN eimen av alkohol, haha.

Der er så mange minner at jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne. Første gang vi kom inn så va hytta ei skattekiste for snart 8 år gamle meg. Der va så mage rare ting! En ørelappstol fult med frø under sitteputen, ett gevir av hjort (?) lengst inne på boda, - det blei hengt opp over peisen og siden har den våre brukt titt og ofte som tørkestativ. Og hvor heldige var ikke jeg som fikk meg lyseblått porselens servise til å leke meg UTE med?! Synd jeg glemte å ta det med inn igjen.. For snøen tok dessverre knekken på det.

Eller den gongen jeg overbeviste mamma om at jeg absolutt skulle i fødselsdagsselskap til Natalie (slutten av februar 1999 tenker jeg?) før vi dro på hytta. Mamma hadde ringt for å spørre hotelle om der va mye snø der inne. "Neida" sa de, "Det var ikke så ille." Når vi kom opp og frem var det mørkt og kaldt. OG i all fall 1,5 m med brøytekanter! Vi trakka oss opp bakken, opp på snøen - mer eller mindre. Dette var før den nye veien opp til trekke kom.. haha Ludvik gikk fint opp på snøen, uten å gå gjennom. Jeg sakk litt ned i enkelte steder. Og mamma, med en 120l sekk på ryggen, gikk å vada med snø opp til skrittet. Når vi kom opp så måtte vi faktisk GRAVE OSS NED TIL DØREN!! Og vi blei sendt med akebrett inn i gangen. Rett til sengs, fordi maten - den låg i bilen 😝😂🤭

Og bare sånn det er nevnt: Tidenes beste akebakke er nettopp rett ved hytta. Wilhelm var i alle fall meget fornøyd når PK kom med bilen ned for å hente han opp igjen, haha!

***

Til eventuelle nye eigere:

Håper der er minst like mye god mat som d vi har hatt. At der er minst like mange timer med brettspill eller berre den deilige følelsen av tilhørighet!

ANBEFALAST på det varmaste!

LENKE TIL FINN
- her -

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer