Gode vaner, vondt og venne!

In cooperation with Askeladden Navnelapper

REKLAME: Askeladden Navnelapper // affiliate lenker

Når du gjentar noen ting flere ganger, får du en vane. Det gjelder bare å huske det i begynnelsen, så går det på automatikk etterhvert. Har du barn? Er du flink å merke klær? Njaa...? Ikke alltid? Da VAR du som meg. For jeg har funnet en ting, som har blitt en vane, som fiksa det lille problemet der. For det finnes ikke noe mer irriterende når klær, sko ja--- ting..! blir borte fra barnehagen eller skolen. Flaut er det og, når barnehagen skriver melding om at noe er borte, og ber alle om å lete hjemme... sant?

Er du flink å merke klær?

Jeg har faktisk bare 9 av 120 lapper igjen for Zakarias. Så ja, lappene GÅR virkelig unna her. Vanen jeg har lagt meg for er rett og slett at når du likevel vasker og bretter tøy, så ser du etter på størrelse OG merking i samme slengen, før du bærer dem på plass. Dette gir deg langt bedre oversikt over hva det er barna har av klær, og hva de eventuelt trenger og kan ønske seg til jul og bursdager.

Videre er det ett *liiite* tips at du skriver alder på merkelappene, typ sånn her:

Da gjør det ingenting om du må lime over størrelsen på klærne, fordi det står på merkelappen! Jeg har også telefonnummeret til Wilhelm på han sine lapper, for at han må ta ansvar for egne ting. Smart hæ?

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer