FOR EN OPPLEVELSE!!

✧ Wilhelm, pappa, Andreas og Zakarias ✧ Wilhelm, pappa og Zakarias ✧ Zakarias, Wilhelm og jeg ✧

_CIRKUS AGORA

_Idag har vi vært på Cirkus! Og det var kjempegøy, for både for store og små. Og for oss store, så ble det bare bedre av å se hvor godt guttene trivdes med den morsomme, halsbrekkende underholdningen - fra dyr og mennesker.

_Jeg har lagt ut ett klipp på Storyen min på Instagram, og på Snapchat (@henniie), av hvordan guttene følger med og ler av Max Weldy som underholder inne i manesjen. Zakarias legger hodet så langt bak når han ler at jeg fryktet han skulle dette bakover! Og da vet du at det var vellykket. Og hunden i bilen har alt blitt nevnt en hundrede ganger, og det bare på den tiden vi kom oss hjem.

✧ Edi Lafortes og hundene hans ✧ Wilhelm, Andreas, Zakarias og nesten litt av pappa ✧

_Ikke la dere lure av hånden til Wilhelm på bildet, den skjuler et stort smil. Det var virkelig en kjempe opplevelse, og ikke minst underholdende. Faktisk mener begge guttene, som nå har sovna med et STORT smil om munnen, at vi godt kan dra og se forestillingen en gang til i morgen! Eneste Wilhelm savnet var barnebarnet til cirkusdirektøren Jan Ketil - for henne har begge guttene sett på NRK Super i programmet "Bli med heim". Men det var gøy at de kjente igjen Jan Ketil, og de fulgte så godt med at jeg tror egentlig ikke at skuffelsen var sånn veldig stor.

Emneknagger:

#cirkus #sirkus #underholdning #opplevelse #hundeshow #dyreshow #akrobat #akrobater #klovn #klovner #sjonglør #sjonglering #pole #trampoline

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Åh så artig 🤗😍 Elsker slike oplevelser!!
nouw.com/norsketankeridanmark
h1riette
h1riette,
Det er såå gøy når du ser kidsa trives <3
nouw.com/h1riette