ENDELIG!!

Contains affiliate links

_FIN FIN FEED

_Det første jeg jubler for er egentlig bare noe jeg har ønsket meg, men ikke giddet å gjort noe med. Men endelig kan jeg si at det er ett system i feeden min på Instagram - som jeg er fornøyd med. Det eneste jeg skal klage på, og kritisere meg selv over: jeg tar søren ikke nok bilder av meg selv!!!! Skjerping der altså!

_Med en "word" spalte (hentet fra Pinterest) på mandager, og en dag fri i uken blir det veldig bra altså! Best er den på tirsdager, haha - kontrollfreaken i meg mener det.

Q - Har du system i feeden din på Instagram, eller er det ikke så nøye med?

_HVERDAGSLUKSUS

_Hva er det ikke å like av å få håndkrem-favorittene hjem? Jeg har kjøpt begge mine på apoteket her hjemme, men de er å få på nettet også, så jeg linker dere produktene som jeg har tatt med meg hjem. Nå er det bare for meg og passe på at det er jeg som bruker dem, og ikke Zakarias og Wilhelm. Haha, kanskje spesielt Zakarias er minst like glad i håndkremer og leppomader som det jeg er. Og det er sikkelig digg og ha barn som ikke løper i motsatt retning bare du forsiktig nevner solkrem. De vil faktisk ha på!

Q - Har du prøvd disse eller andre fra L'Occitane?
Q - Hvilken håndkrem er din favoritt, uavhengig av merke?

Emneknagger:

#instagram #instagramfeed #fornøyd #endelig #favoritter #favorittprodukter #håndkrem #håndkremer #loccitane #hudpleie #hudpleieprodukter 

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer