ARBEIDSNARKOMAN & HJEMME HOS MAMMA OG PAPPA

_Når sees vi ? 

_Det er mye og gjøre på jobben til Andreas for tiden. Det er mye overtid. Det passer ikke akkurat inn i hverdagen vår med tanke på at jeg har fått beskjed om å ta det med ro, ikke stresse og ikke gjøre noe strabasiøst noe. Men... når mannen er på jobb fra 06:30 til 23:00/24:00 så er det ikke annet enn å gi fingeren til den beskjeden, og gjøre det en må. Klesvask og husarbeid, guttene, matlaging. Alt faller på meg.

_Men heldigvis har jeg vett nok til å bruke menneskene rundt meg. I går var vi hele dagen hos svigermor, og idag fikk vi middag hjemme hos mamma og pappa. Så det er greit enn så lenge, at Andreas jobber som han gjør, men ett sted går det en grense. Og jeg lar det ikke holde på til det går for langt. Jeg setter ned foten når jeg får nok, det skal ingen være redd for! Men noen ganger så lurer jeg på å ringe jobben hans og spørre om når jeg kan forvente å se mannen min igjen, i våken tilstand.


_Barndomshjemmet mitt

_vinduet du ser bakerst på veggen, med det blomstrende treet, det var mitt soverom. Mange gode minner der. Og noen som gir meg ambivalente følelser. Som når jeg flytta ut og til Ålesund på hybel for å studere, så ringte broren min meg etter en ukes tid. "Jeg vil kjøpe sofaen din" sa han. Soverommet mitt er da en alkove, med plass til seng, nattbord og to kommoder. Så hadde jeg en "stue" med en sofa og litt dill, sånn for å kunne ha privatliv når du hadde venner på besøk. Men tilbake til historien jeg begynte på: Jeg svarer vel noe sånt som "jaha?" for jeg forsto ikke hvordan han skulle få plass til sofaen min på rommet sitt. Der var ikke noe plass til den? "Ja, hvor mye skal du ha for den?" "1000 kr" sa jeg, og følte meg veldig god til å sette pris. Han er tross alt 3 år yngre enn meg, så litt snill følte jeg meg og. "500 kr" pruter han med. "Greit" sier jeg "men da flytter du den selv!" Da svarer han:

"Flytte den? Jeg har tatt over rommet!"

Så sånn var ikke rommet mitt rommet mitt lengre... 😳Men nok om det.

_Idag var vi i all fall ut med foreldrene mine. Spiste god middag (kokt boknafisk) og slappa av. Jeg har hatt vlogg-dag på gruppesnappen @lifewithkids19 (FØLG OSS?), så nå kjenner jeg at dagen har vært noe lang. Så jeg skal egentlig blogge fra meg, lese litt bok, og legge meg. Aner ikke når Andreas kommer hjem, men det får bare vær. Wilhelm ble igjen hos mormor og morfar, fordi han skal ikke gå glipp av å hente hjem båten til morfar. Zakarias fikk valget han og - men ville hjem med mamma ❤

_I morgen drar jeg og Zakarias tilbake til mormor og morfar, og slapper av der, før vi drar på Sirkus! 🔥 Som vi gleder oss veldig til!

Emneknagger:

#mamma #mammablogger #lifewithkids19 #snappchatgruppe #gruppesnap #gravid #overtid #arbeidsnarkoman #famile #omsorg

x Henriette

Følg meg i sosiale medier her:

InstagramPinterestSnapchat

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Kos dere i dag og så fint barndomshjem💜
nouw.com/norsketankeridanmark
h1riette
h1riette,
Takk takk <3 Det var kjekt og høre, at du likte det!
nouw.com/h1riette