Header

Jag beslutade mig för att göra en ny blogg eftersom jag (Äntligen) hittat ett bra smeknamn och inte orkade med "Hölmen" längre. Har inte skrivit något än men det kommer imorn när jag kan sitta ordentligt och skriva! Klicka på ordet för att komma dit! Det blir lite som en nystart för mig!

Ny Blogg!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan var lite över tolv på natten och Ica parkeringen var tom på folk. För några dagar sedan så var det massor av ungdomar här, men ja, alla sover väl natten innan skolan börjar igen, nästan alla i alla fall. Själv satt hon där på moppen, i natten och väntade. Hon väntade och undrade. Undrade om han lyckats smita ut. Hon såg på mobilen, inget. Hon suckade, klev av mopeden och bestämde sig för att ta den sista ciggen innan han kom.

Dem hade planerat hela sommarlovet. Natten innan skolan började så skulle hon hämta upp honom på parkeringen, mellan tolv och halv ett. Hon skulle gömma moppen bakom några buskar, så att ingen skulle se den. Sen skulle dem åka till det övergivna kraftverket, hämta gitarren och väskorna(fyllda med Cigg, mat, pengar och andra nödvändigheter), åka vidare till polisstationen i Uppsala, parkera moppen utanför, sen skulle dem ta bussen vidare till Stockholm. Efter det skulle dem försöka ta sig till Norge, skaffa jobb, lägenhet och byta namn. Dem skulle börja om.

Hon kollade på mobilen igen, 12.25 och fortfarande hade han inte dykt upp. Hon började bli orolig att han åkt fast eller bara skitit i det. Hon tänkte ringa, men tänk om han var på väg. Då skulle hon kanske avslöja honom. Hon kände att hon hade väntat onödigt länge, men beslutade sig för att vänta ett tag till, han skulle inte banga nu, inte utan att säga till. Hon suckade och tog ett nytt bloss.

Det hade varit hans idé, att dem skulle rymma, men det var hon som föreslog Norge. Hon och hennes pappa hade planerat att rymma dit, men polisen tog honom långt innan dem gav sig av. Hon hade bara ordnat ett till falskleg och börjat packa redan när dem bestämt vart dem skulle mötas. Hon hade skrivit till fängelset där hennes pappa satt. Vad var det hon hade skrivit? Juste ”Jag ska se till så att vår dröm går i uppfyllelse, pappa. Jag har Jonas med mig och han stöttar mig till 100. Jag ska spela på dem stora scenerna en dag.” Poliserna skulle aldrig kunna lista ut att allt handlade om att rymma till Norge och bli musiker där, men hennes pappa skulle förstå.

Hon kollade på mobilen igen, 12.33. Hon suckar, lyfter blicken och där kommer han springande. Hon fimpar ciggen, springer mot honom, han tar henne i sina armar, lyfter henne, dem kysser varandra innan han släpper ner henne. ”Förlåt att jag är sen, jag var nästan ute när jag kom på att jag glömt en sak.” Han går ner på knä och där, på Ica parkeringen i Gävle, tar han fram en ring och han behöver inte säga mer innan hon tar hans händer, hjälper honom upp, kastar sig runt hans hals och kysser honom.

Likes

Comments

Hjälp! Jag försöker skrika. Vad fan!, Kim vad tänker du med?, Även om du skulle stå mitt i en folkmassa så skulle inte en jävel höra dig!

Jag hör rösten i mitt huvud.

Vad hände? Allt jag minns är att marken försvann och sen kom väggarna som blev smalare och smalare. Undrar om det finns en botten, fast det borde det ju finnas, det kan ju inte vara bottenlöst, eller? Vad som hände efter minns jag inte, men nu är jag här, och skriker för full hals, men självklart hörs det inget. Mitt största problem är inte att jag faller,inte heller att väggarna blir smalare eller att det inte finns en botten, utan att inte kunna ropa eller be någon om hjälp.

Men nu, är det en botten? Ja det är botten på hålet. Fan nu kommer jag att dö, det är till och med sådana där taggar som man ser på film i botten. Nu är jag körd, totalt. Jag kommer närmare och närmare. Nu är det bara någon meter kvar, så det är bara att blunda och säga farväl till livet. Va fan skar jag av tungan för? Hur kunde jag vara så klumpig att jag stoppade en kniv i munnen? Jag var ju bara fem år, men ändå. Elva stumma år. Men nu är det kört. Nu landar jag...

...jag slår upp ögonen och försöker skrika...

En novell jag skrev för typ 4 år sedan, när jag gick i Åttan!! Enjoy!!

Likes

Comments

Ibland är livet lite jobbigt. Har själv haft en ganska jobbig tid de senaste veckorna då alla planer ändrats till sämre. Det började nog med att min sånglärare berättade att hon inte skulle komma tillbaka till skolan, sen missar jag min favoritlektion för att radion ändrade dag för intervjun. Sen har det blev jag tvungen att umgås med massa människor bara för att få chansen att umgås med mig pojkvän. Det har varit massa sånna planändringar & jag har varit nära på att bryta ihop nästan varje dag, även gjort det några dagar... men nu börjar allt gå bättre igen. Känner mig så otroligt glad för det och för att jag haft folk som stöttat mig under hela tiden. 

Likes

Comments

Har haft ett underbart Påsklov med vänner och pojkvän! Har hoppat studsmatta, städat, Färgat luggen BLÅ och bara haft det trevligt!!

Pojkvän & Plastbror!! 😄


Jag!


Jag & min plastbror Kim!! 😄


Jag!


Jack!! 💗 


Jack!! 💗 Han må vara snygg, men han är min! BARA MIN!!! 😍


Mina favoritpojkar!(Systerson och Pojkvän) ❤


MIn bror!!


Jag & Jack!! 💗Likes

Comments

💜

Det finns en människa som kan få mig att le

oavsett vilket humör jag är på utan att egentligen behöva göra något

Bara att vara nära honom gör mig på bra humör.

Att denna människa blivit min är nog det bästa som hänt mig!

Jag brukar inte vara så känslosam men det är det värt

För han fick mig att lämna min rädsla bakom mig

Allt jag var rädd för har hänt och jag älskar det

Att lämna honom hemma när jag åker till skolan är jobbigt

Men glädjen att träffa honom går inte att beskriva

Jag är så Otroligt Jävla Kär!!

💗

Likes

Comments

Blev "Hemma" Idag... Jag vaknade med huvudvärk som kunnat döda mig & Jack sov inte alls, så blev hemma båda två! 

Just nu sover han, så jag tog mig friheten att Diska undan lite efter honom, så att inte hans mamma får spel eller något... 

Innan jag diskat!


Efter att jag diskat..

Stekpannan var tung som fan så den får han ta hand om när han vaknar. Nu ska jag väl försöka hitta på något att göra... Vad vet jag inte, men jag hittar säkert på något 😄

Likes

Comments

Känner att trots min omotivation till livet så har jag massa saker den här månaden! 

På tisdag är det volontärutbildning inför Landsbygdsriksdagen, den 27:de är farfars begravning, jag och Sofie måste planera vilka låtar vi ska spela. Sist, men INTE minst, så måste jag lära Jennifer en ny låt, vi måste spela in den och så för att anmäla oss till "Svensktoppen Nästa" föra 1 April. Hur ska jag hinna med allt det här!!😱

Får helt enkelt lösa stressen med musik!! 💗

Likes

Comments

Jag har en period då jag känner mig så jävla otaggad på allting!! Vill inte träffa folk! Inte fler än 3 åt gången i alla fall... Känner inte heller att jag vill göra något speciellt... Bara ligga i sängen och läsa, men då måste jag dock ta mig till biblioteket varannan dag, eller umgås med Jack, och då bara han... Jag har tidigare beskrivit dessa perioder, men just nu vill jag bara sitta på studsmattan om natten, med filtar, varm o'boy och Min älskade pojkvän! (Eller ensam i min säng med glass, vatten och en bra bok!)! Så kanske inte är super taggad på att blogga heller... 

Känner mig dock väldigt taggad på svenska uppgiften vi fick i måndags, läsa och skriva läsloggar... Jag och Malin är snart klara med allihopa!! 😃 Tänker även fråga Denise om jag får skriva en berättelse under tiden de andra håller på med boken! Fatta va underbart kul! 😍

Detta är boken jag läser!! 😄 Rekomenderar den starkt!!

Likes

Comments