Idag bestämde jag mig för att börja handla julklappar och gissa vad som hände. Jo swedbank har sitt största haveri någonsin så man inte kan ta ut pengar.

Jag hade ju visserligen en del kontanter så jag använde dom. Men det är ju inte klokt att en så stor bank kan drabbas av haveri så man inte får ut sina pengar. Där ser man vad för konsekvenser det blir när man bara använder kort.

Jag får verkligen hoppas det kommer igång till imorgon då jag måste handla mat. Annars blir de stora problem kan jag säga.

Blessed be

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte klokt vad tiden springer iväg, snart är det jul. Jag tycker de är inte många månader sen det var full sommar. Hur ska man hinna allt egentligen?

Jag brukar vara så strukturerad och skriva listor långt innan jul. I år har jag inte hunnit nånting tycker jag. Visserligen har de hänt en hel del som har gjort att jag inte kunnat göra allt som vanligt. Men slut på omskyllningarna, nu får jag sätta fart ;)

Julklappslistor har jag åtminstone hunnit skriva, så jag vet på ett ungefär vad alla ska få i julklapp. Idag tänker jag städa, dammråttorna tar snart över här hemma. Men för att citera en klok man: Bättre med lite skit i hörnen, än ett rent helvete.

Vad gör ni till jul? Vad är måste i ditt hem? Jag ser framemot att höra vad ni tycker är viktigt. Jag älskar gamla traditioner och att julen ska göras precis som den alltid har gjorts. Aldrig att jag skulle kunna åka till Thailand eller Kanarieöarna över jul. Nej, de ska vara gröt, skinka, tomte, gran och klappar.

Bäst jag slutar skriva och ser om jag kan sätta igång med min städning istället.

Blessed be

Likes

Comments

Äntligen har jag blivit färdig att lägga ut dom första lektionerna på kursen. Så till er som vill gå den, dom ligger på sidan och är bara att sätta igång med nu.

För närvarande är det dom första 3 lektionerna som ligger ute. Redan i nästa vecka kommer jag att lägga ut mella 3 och 5 stycken nya.

Blessed be

Likes

Comments

Idag har jag satt mig ner och börjat med den första lektionen till distanskursen. Den kommer att läggas ut imorgon eller idag.

Ni som är med på kursen har fått adress till sidan där ni kan hitta lektionerna framöver. Har jag missat att maila någon så säg till mig så du får tillgång till sidan.

Jag vill bara säga att jag själv tycker de ska bli jätteroligt att få följa er utveckling och att få lära mig själv något nytt på vägen.

Blessed be

Likes

Comments