Nu har det gått tre dagar och jag är fortfarande helt utslagen. Kroppen lyder inte. Benen orkar inte.
Därför har jag inte skrivit på ett tag. Har inte orkar mer än att ligga på soffan.

Men kontrakt är skrivet på lägenheten och det känns skönt.

Hoppas på en bättre och piggare dag i morgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dag är det en oerhört spännande dag. Idag ska det fotograferas till broschyr och andra ställen med mäklaren.

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag inte har skrivit på ett tag men veckan som gått har varit hektisk. Rensning, ringa massa samtal och samtidigt hantera smärtan från hell. Jag har varit helt slutkörd stora delar av veckan och orken har varit låg. En sak som för en ”normalt fungerande” människa tar en halv dag har tagit mig tre. Men jag kämpar på och på tisdag kommande vecka kommer fotograf och då ska hemmet stråla. Veckan därpå lägga huset ut på försäljning. Håll tummar och tår för att det går snabbt och smidigt för oss.


Men nu tar jag lördag och ska försöka vila och se på mello så jag kan hänga med när min äldsta pratar om alla som sjunger.
😊

Ha en fin lördag.

I hope

Likes

Comments

De sista dagarna har varit helt upp och ner. I helgen utsattes jag för försök till internet fraud. Lade ut en barnvagn på blocket. Blev kontaktad av en kvinna vid namn Tamara Viera på mail. Hon hälsade att hon bodde i Kanada och var intresserad av vagnen. För att genomföra affären krävdes det att jag upprättade ett paypalkonto. Och hon lovade att hon skulle ordna med frakt och ev avgifter från paypal. Sagt och gjort. Jag meddelade henne hur mycket jag skulle ha för vagnen och paypalavgifterna. Efter ett litet tag fick jag en bekräftelse via mail att hon hade fört över en summa inkluderat fraktkostnaderna. Samtidigt som detta mail kom fick jag ett mail från paypal att jag omedelbart (detta var i lördags) skulle ta mig till ett Western Union kontor och lägga ut för frakten så skulle jag få pengarna från Tamara omgående. Pengarna skulle skickas till Nairobi, Kenya!! 😳😳

Genast anade jag oråd. Jag gick in på mitt paypal konto och som jag misstänkte fanns det ingen indikation på att pengar från Tamara var på ingång. Jag meddelade därför att jag ville avvakta till jag har pratat med paypal i Sverige och det kunde inte ske förrän på måndag dvs idag. Istället för att acceptera detta meddelade Tamara att allt var vattentätt och jag skulle inte oroa mig. De från det falska paypal började direkt hota mig att om jag inte betalade inom ett visst antal timmar skulle jag bli hämtad och satt i fängelse. De skickade även med en bild på en FBI kille och en annan bild på en kille i handfängsel på väg till sin cell. Som svar på det skrev jag att kommer kontakta polisen. Efter det inte ett ljud!! Varken från Tamara eller falska paypal. Jag ringde polisen och gjorde en anmälan.

Händelse nr 2:
Idag skulle jag hälsa på min kära vän i stan. När jag skulle parkera bilen såg jag en kvinna rusa från en bil in mot en port. När jag tittar mot porten ser jag genom fönstret en äldre dam segna ner innanför porten. Jag tvärstannade, satte igång varningsblinkersen och rusade in till dem. Vi ringde 112 och jag väntade hos dem till ambulansen kom och den åkte iväg med damen.

Var precis i kontakt med dottern och damen har fått hjälp och får komma hem idag. Slutet gott allting gott.

Och om en stund kommer en stylist från mäklaren och ska se vad vi kan göra för att få huset att framstå från sin bästa sida.

Pust det är mycket nu.

Likes

Comments

Har hållet på hela dagen med minstingens rum och nu börjar det ta form. Pust. Är rätt slut. Min Tens går på högvarv.

En annan galen grej. Lade ut en barnvagn på Blocket och fick svar från Kanada!! Mycket ska man vara med om.
🤪

Fin fredag på er.

Likes

Comments

Efter några dagars outhärdlig smärta fick jag låna hem en Tens av sjukgymnasten på vårdcentralen.

På 1177 beskrivs den så här:
”Tens är en förkortning för transkutan elektrisk nervstimulering. Det är en smärtlindringsmetod som används för att behandla vissa typer av akut och långvarig smärta, till exempel muskelvärk eller förlossningssmärta.

Behandlingen innebär att nerver under huden stimuleras av elektriska strömmar. Det leder till att kroppens eget smärtlindringssystem aktiveras. Smärtan kan då dämpas tillfälligt, men själva orsaken till besvären påverkas inte.”

Den ger mig lite ro vad gäller smärtan. Åtminstone för stunden. Jag känner hur jag kan slappna av något. Igår var jag på Väla med min äldsta. Slutade med att jag gråtfärdig fick sätta mig på en bänk medan hon fick gå runt till de affärer hin ville helt själv. Kändes så knäckande att inte kunna gå med henne runt men jag tror nog att hon själv tyckte det var lite spännande. Tacka vet jag mobiltelefonen. På så sätt hade vi kontakt medan jag satt på bänken och led.

Snart kommer min blivande svärmor, även kallad allas vår bestemor, med två systrar på lite besök. De hade ett ärende i Skåne och ville ”komma förbi”, fast det egentligen är en omväg.
😌

Ha en fin torsdag kväll!

Likes

Comments

Den största kärleken är den till barnen. ”Så klart” tänker du nog nu. Så kan alla föräldrar säga. Men för mig är bandet till mina barn alldeles något speciellt. Visserligen inget jag är ensam om. Jag tänker att de flesta som är adopterade som har biologiska barn kan förstå mig.

Att ha en, i mitt fall två, människor som jag delar gener med. Att kunna se sig själv i dem. Och de i mig.

Något jag är tacksam över är att de inte har ärvt mina smärtor och svaga ben. Men allt annat de ärvt hoppas jag de en dag kan vara stolta över. Både det de ärvt från sin pappa och mig.

Love beyond all things!!

Likes

Comments

Då var självömkan slut för denna gången och jag är redo för nya tag här i huset. Här ska det packas och sorteras. Snarare i omvänd ordning. Enklast så. 🙃

Ha en fin tisdag.

Likes

Comments

Har precis scrollat lite på Instagram och blir så ledsen. Inte för att någon lägger ut något sorgligt eller för att jag missunnar någon den lycka de visar på bilderna (måtte den vara sann). Nej för att jag inser att jag aldrig kommer klara av de där lyften och benböjen som så käckt (och enkelt) visas på hemmavideo eller att jag aldrig kommer kunna kasta mig ut i skidbacken igen och njuta av den kalla men friska vinterluften mot mina kinder.

Ja ibland blir jag så där självömkande för jag tycker det är så jäkla orättvist att ha drabbats av postpolio. Jag är så full av vilja och inre energi så jag önskar jag kunde bergsklättra, dansa balett, discodans, Streetdans, åka slalom, skridskor eller bara helt enkelt bara kunna gå på gymmet och bli grym på crossfit. Nej istället ska jag kämpa med övervikt, smärtor i ben och rygg vid minsta lilla ansträngning. I min värld pratar jag inte om x antal vikt i lyft eller x antal utfall. Nej i min värld pratar jag om hjälpmedel såsom stödstol, scooter mm. Jag vill bara kunna ta på ett par rullor och åka ut med mina barn eller för delen spela fotboll med min äldsta.

Så nu fick jag vädra lite och förhoppningvis har den där förtvivlan jag känner nu över mitt handikapp efter natts sömn.

God natt alla.

Likes

Comments

Då var man i full gång med att röja, sortera, slänga, spara, packa.

Vi siktar på fotografering av huset i nästa vecka. Och förhoppningvis kan vi lägga ut det till försäljning snart.

Jag fick en ny medicin mot mina smärtor. Fen skulle trappas upp men redan i låga doser kände jag starka biverkningar så nu är jag på ruta noll igen... suck.

Likes

Comments