Hej allihopa! Det här är min allra första gång som jag skriver ett blogginlägg. Jag kan berätta att jag brukar skriva både seriösa inlägg och oseriösa. Vi börjar med en seriös inlägg då jag berättar lite om mig själv.

Jag heter Pavli Mekhael och är 17 år gammal. Jag föddes 27/5 2000 i södrasjukhuset. Jag har ingen tjej men är intresserad och som verkar intresserad i mig. Men hon är inte redo för ett förhållande men jag vill fortfarande vara där för henne när hon behöver prata med mig när hon behöver motivation så ska jag ge henne motivation. Hon är helt otrolig med ett hjärta som liknar precis min mammas, jag brukar kalla det för guld hjörta. Jag vill först bli hennes bästa vän som hon kan lita på, känna sig trygg med och vara lycklig. Jag kan inte nämna hennes namn förs än jag fått hennes tillåtelse.

I alla fall mina föräldrar är skilda. Jag lever med pappa och brorsan. Jag har en mamma och en halvsyster som ska fylla 7 år det här året, jag brukar träffa dem på helgerna oftast i södermalmkyrkan men också hemma hos dem. Jag fick börja om en klass när jag gick i/på lågstadiet p.g.a. att jag var väldigt uppkäftig och busig. Jag har i alla fall gått ut grundskolan och ska börja på något gymnasium just nu får man vänta och se vilket gymnasium som tar in dig. Svaret kommer jag få 30 juni. Jag har nog berättat tillräckligt mycket just nu, hoppas ni får en härlig dag och may God bless you all his children.

  • Profil

Likes

Comments