Hej kära läsare!
I denna inlägg kommer jag berätta för er varför jag startade denna blogg och presentera mig lite kort.
Jag är en gymnasie elev( sista året), läser naturvetenskap programmet. Mitt intresse för hälsosamt livstil går 5år tillbaks. Som vilket tonårig tjej i 12års åldern började jag fundera över min kropp och min vikt( även om jag var smal). Jag tänkte att jag måste göra nåt åt detta. Jag började med att läsa artiklar om hälsa och träning. Det intresserade mig så mycket att jag tipsade andra hela tiden och pratade ständigt om de hälsoeffekter som balanserad kost hade. Jag började älska promenader så mycket att jag gick av bussen några stationer tidigare än den station som låg nära vårt hus. 

Just nu låter jag som att jag är den mest hälsosamma ungdomen i Sverige. Men verkligheten ser inte alls ut så. Trots att jag var så hälsomedveten och är fortfarande idag så lyckades jag att gå upp i vikt😣 jag ska förklara anledningen lite senare men anyways... åren gick och jag fortsatt läsa mer böcker om hälsa och så. Jag kom till en punkt där jag hatade min kropp och jag var så besviken på mig själv att jag började prova extrema dieter som skulle förstöra mitt liv. Jag provade över 20 olika dieter och ingen av de gav resultat. När det kommer till nytt viktnedgångs program så är jag den första som tackar ja och den första som ger upp. Det tog mig tid innan jag upptäckte anledningen bakom alla dessa misslyckanden. Jag ska förklara i nästa inlägg om anledningen.

Detta var kortfattat om min story och nu ska jag berätta om min tanke bakom skapandet av "hälsomedvetenstudent". Som ni läste nu så har jag kämpat mycket för att gå ner i vikt och hitta den "perfekt kroppen". Tills idag har jag inte nått mitt mål men jag forsätter att kämpa och jag har idag en bättre mindset än någonsin tidigare. Idag är mitt mål att leva sundare och hälsosammare liv i olika aspekter. Från kost till stresshantering till positivitet. I denna blogg kommer jag att berätta till er om hur jag gör för att leva så hälsosamt som möjligt. Jag ska dela med er några tips och trix jag använder mig av för att utveckla min personlighet och mitt liv till ett bättre.

Jag är ingen hälsoexpert som försöker lära er, utan jag delar med mig till er om det lilla som jag lärde mig från den livetskola. Det är rättpersonlig blogg för att jag delar med mig av mina erfarenheter och så. 

Det får räcka med det för idag för att jag kommer inte tröttna på att skriva till imorgon men vill inte få er att bli trötta på mig😚 

I nästa inlägg kommer jag prata om huvudanledningar till varför jag inte fortfarande har lyckats med att nå mitt mål med viktnedgång.

Vi ses i nästa inlägg🙌

Likes

Comments