tack mitt hjärta att du finns å att du är du.. Mitt liv var inget bra innan dig. Brydde mig inte så mkt om vad jag gjorde satte mig ofta i farliga situationer. Har levt rätt hårt innan dig kom från ett hem där misshandel var vardag, blivit utsatt för så mkt att jag flydde från verkligheten.

När jag såg + et på stickan så började jag ett nytt liv. slutade att strula till mitt liv du gjorde mig till en så bra människa.

De som känner mig vet du räddade mitt liv hade inte levt utan dig. Du gör mig så lycklig du visade mig vad kärlek var å skulle gå in i döden för dig. Du gav mitt liv en mening att göra din dag bra å finnas i alla läggen ge dig en trygghet jag aldrig kände, som jag aldrig fick. Tack vare dig jag orkar gå upp på morgonen å göra din dag underbar. Kommer alltid finnas här för dig å väljer du fel väg så kommer ja leda dig rätt. Går du vilse kommer jag leda dig hem. Älskar dig så mkt du är mitt allt mitt liv, mitt hjärta. utan dig har jag inget liv, då finns ingen mening kvar..

Du är de bästa jag gjort en av de få saker jag gjort bra. Är stolt över att du är min dotter å att du är du älskar dig så mkt // mamma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hmm gött å komma ut å träffa alla i stallet hästar, hundar å katt bebisar å självklart lilla söta sara :-) hmm gött å prata lite å låta alla 4 barn springa av sigLikes

Comments

japp de gör du! tänk vad konstigt kännt dig i så många år å du har alltid betytt så mkt för mig.. När ja hade de sjukt svårt hemma fick du mig å glömma allt de hemska..

du har alltid vart en stor trygghet för mig å vi ses snart å de känns så underbart allt lixom..

mitt psyke e sjukt traisgt å du axepterar mig hur jag är, att ja e helt fuckt up med känslor å tkr de e jobbigt att vara nära.. älskar dig så sjukt mkt för det att du alltid funnits i mitt liv å att du såg mig så långt innan ngn annan såg mig..

Likes

Comments

a hänt sjukt mkt faktiskt men inte pallat skriva ngt.. ska snart åka iväg till en speciell person.. fan du finns i min hjärna hela dagen..

äntligen sover alla mina barn lite lugnt å gott just nu så kan njuta av kaffet i lugn å ro.. :-)

Likes

Comments

Nej för vi ska ha en ny familje medlem antagligen

en Ny liten hund, fan vad man längtar

Jag hoppas de vill jag ska köpa henne för hon är underbar så skulle bli skit glad över de. Sedan är en hund 100 gånger bättre än en kille ska ja säga, för de ger en trygghet och kärlek å det är ju så gott

Nu kan man sluta känna sig ensam å skita i killar för nu har jag bara hunden i min hjärna såå gott ska de bli om jag får hem henne

Likes

Comments

Flyttar in i min nya lgh på lördag

ska bli skönt som fan å komma i ordning i den. Börjar bli riktigt bra nu på att packa och packa upp saker nu. Kanske borde starta flytt firma =)

kanske alltid kommer leta efter vart ja kommer bo.. känner mig aldrig hemma

 

Har flyttat 8 gånger nu på 4 år, Hittar inte det perfekta stället att bo på. Undrar om jag någon gång kommer göra det ?!?

 

Likes

Comments

kommer alltid älska dig så enormt mkt

saknar dig så mycket, Vi funkar hur bra som hällst ihop när vi bara är vänner

när vi försöker var vara med varran så blir de bara skit av det. vill inte hitta någon ny, vill vara med dig. Du är ju far till mina barn.

Men hoppas vi ska komma överäns för barnens skull lixom, du finns i mitt hjärta..

 

Du kom in i mitt liv som en vårvind, Så full av liv och spänning. Viste diräkt du var mannen för mig. Du fick hela min värld att skaka, Det var så tryggt i din famn. Din hud så len men dina ögon så mörka, viste diräkt du bar på en hemlighet. Du orkade inte mer så du sket i mig. Alla nätter jag grät mig till sömns å hoppades du skulle komma hem. Be om förlåtelse, att du gjorde ett misstag. Men alla nätter jag somnade ensam, kändes som en mardröm, som jag ville vakna upp ur. Vi hade haft så många stigar att gå på bara du velat. Men du valde en annan väg, det kan jag aldrig förstå. Mitt hjärta vill brista å min kropp vill sluta gå. Du gav mig meningen med livet. Under alla mörka stunder stöttade du mig. Men när ja behövde dig som mäst gav du upp!! Kommer alltid älska dig!!

Likes

Comments

varför litade du inte på mig??

ja sa pojken var din... men du ser ja ljög inte nu har du ju de

på papper att han e din till 99,9% hoppas du e nöjd nu....

Likes

Comments

Jag både älskar å hatar dig, älskar dig för att man borde å ska göra det, men hatar allt du gjort mig allt ont du utsatt mig för. Hur kunde du med under rättegången å ljuga?? Du vet att du gjorde så han kan fortsätta göra som han gör va? I dina ögon är jag nog inte värd så mycket,
Men du är det inte i mina häller. Jag trodde inte du kunde sjunka mer i mina ögon men du gjorde det!!

Allt det du går miste om allt som en normal mamma vill uppleva det skiter du i. Du har två jätte fina barnbarn men det rör dig inte ryggen. Du vet det skulle vara dej ja skulle be om råd, men kan inte göra det för det enda ja vet är att gör ja tvärt om vad du har gjort så blir allt bra.

 

Jag vet att du är svag att du lyssnar på en gubb jävel men fan vakna du skiter i dina egna barn för en karl!! är vi värda så lite! Hade jag varit du hade jag skämts men du verkar inte göra det. Du såg vad han gjorde mig, gick du imellan! Fan du var för feg för det.Men när han försökte röra dig så stod ja fan upp för dig!! Det skulle vara tvärt om. JAg var ett barn mamma det var du som var vuxen inte jag. Hatar dig för det du gjort, Hatar för att du är som du är, men de är som vissa säger vilken kossa som hälst kan föda barn, men alla kan inte ta hand om dem!!

älskar å hatar dig

Likes

Comments

Det är snart 5 år sedan jag såg dig sist. Då var du 3,5 år jag trodde du skulle glömma mig, inte veta vem jag är. Eftersom vi inte ses mer. Jag pratade med dig i telefon härom dagen. Gud vad du pratade på det var gör härligt.. Men gjorde ont för du sa ja va din riktiga syster å ville vi skulle ses. Att jag skulle följa med till hamra.. Hur förklarar man för en 7 åring att jag inte kan ses för din pappa å jag inte kommer överäns... Simon du vet jag hatar per men när du blir större kan jag se dig igen. Du är min lilla ögon sten. Tänk du kom ihåg vad vi gjort när vi va ute å när i va ensama

 

Kommer alltid älska dig simon Puss & Kram// Stora syrran

Likes

Comments