Header

Hej på er!
Detta blir antagligen mitt sista inlägg här på bloggen:(
Jag vill för det första inte att min blogg ska heta "gymnastics" och sen vill jag komma med finare blogg.

Därför kan ni istället trycka på @Tildanielsen och fortsätta följa mitt liv! :)
@Tildanielsen @Tildanielsen @Tildanielsen @Tildanielsen

Jag hoppas såklart att alla vill börja följa min nya blogg!

En massa bilder från alla möjliga år, som ett avslut'

Vilka minnen det finns i dessa bilderna <3

PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckan har varit fantastisk, det har varit så varmt och skönt på både dagarna och kvällarna och jag ville verkligen inte därifrån för att sedan börja skolan igen.

Igårkväll hade vi ett bra avslut på sommarlovet hemma hos Elin där jag träffade tjej kompisarna och bara myste & snackade. Var hemma vid halv 11 tiden ca & sen gick jag och la mig ett litet tag därefter!

Idag är det träning och sen ska jag fixa lite inför skolstarten tror jag väll. Men söndagsångesten man har idag skojar man ju inte med.. Öööhhh!

Hoppas ni är mer taggade än mig.

Puss

Likes

Comments

Dagen har varit skit bra, blå himmel och sol ännu en dag vilket är helt tvärt emot om vad det stod innan.

Vi åkte iallafall iväg till en strand och va vid några klippor och hoppade och så. Nu ska vi duscha och fixa till oss för att senare gå ut och äta lite och sen kolla rundor i affärer då jag är ute efter ett par flippflopp.

Hoppas er dag varit toppen.
Puss

Likes

Comments

Det sprack upp vid 11 tiden och sen dess har vi haft blå himmel och sol. Så idag har vi varit på stranden & solat och badat, men jag har dock badat hela tiden tyå då jag tycker det är skit tråkigt att sola..

Nu ska vi äta snart då jag är skit hungrig.. Sen ikväll tror jag vi ska gå lite i affärer och så.
Hoppas er dag varit toppen bra så hörs vi!

Puss

Likes

Comments

Nu ska vi snart iväg till någon strand & sola & bada. Idag är det tyvärr mulet, men som jag skrev i förra inlägget så ska det inte bli så fint väder denna veckan tyvärr, men det är ju fortfarande jätte varmt i luften.

Har ätit en god frulle och snart kommer pappa med bilen så åker vi antingen till några klippor där man kan hoppa eller bara till någon mysig strand.

Ha en fin dag.
Puss

Likes

Comments

Vaknade runt halv 9 tiden och satte mig ute på balkongen ett tag innan vi åt frulle och drog till stranden. Vädret denna veckan ska jag såklart inte bli bra så tror det var den ända dagen med sol idag. Känns ju bra.. Men jajja.

Vi var iallafall först på stranden och snorklade badade & solade. Sen vid typ 4 så åkte jag pappa, Filippa & Frida till några klippor där vi hoppade, as nice.

Nu är vi hemma i lägenheten och bara chillar, ända gången man har internet och så..

Hoppas er dag varit toppen bra!
Puss

Likes

Comments

I onsdags till i torsdags så sov jag, Hanna och Tilde i båten och sen var Elin med på kvällen på onsdagen. Vi hade det verkligen jätte mysigt och snackade hela natten om allt! Sen gick vi och la oss vid 7 tiden på morgonen och vaknade och köpte frulle vid halv 11 tiden! Vi åkte därefter Segway vilket var skit kul verkligen. Sen drog jag och Hanna till gröningen resten av dagen.

Sen på kvällen på torsdagen så chillade jag bara, duschade och sånt.
Imorse gick jag upp tidigt eftersom jag inte hade packat igårkväll då jag var skit trött efter båten.

Vi åkte idag vid 3 tiden och var på Mallorca vid 6 tiden och sen åkte vi till lägenheten som vi ska bo i, nu har vi varit ute och ätit och imorgon drar vi till beachen, taggad.

Hoppas er dag varit toppen!
Pussar och kramar

Likes

Comments

Idag var vi i hornbæk och Tilde var med idag också. Först solade vi och badade lite hemma och åt lunch och sen tåg vi båten över till hornbæk då där vi solade och badade ännu mer och käkade glass som vanligt..:)

Nu ska jag äta och sen åker jag till gröningen för att spela minigolf med some friendos.
Varmt och skönt ute ju så man får ta vara på kvällarna.

Puss

Likes

Comments

Idag vaknade jag redan klockan åtta vilket är sjukt tidigt för att vara mig. Så jag tog mig ut på en pw i 40 min ca och sen nu har jag käkat frulle & snart kommer pappa och hämtar mig och vid 12 kommer Tilde och då ska vi iväg med båten är det tänkt!

Skit fint väder idag!! Ska bli ca 27 grader vilket kommer bli skit skönt och perfekt väder för en dag på sjön!

Hoppas ni får en toppen dag.
Puss

Likes

Comments