​Hej!  


Nu har det gått några dagar sen jag skrev igen..  Varför vet  jag inte riktigt.Kan ha och göra med att jag varit allmänt irriterad,  men det går förhoppningsvis över snart.  


Är så glad för barnens skull att dom fått sig lekkamrater i grannhuset.  Mest är det tack vare Göran som känner dom sen tidigare.  Så roligt och se att barnen är  välkomna.  Hade tänkt mig ut idag för att iaf hälsa.  Men jag har svårt med nya människor.  Stod i fönstret och tänkte,  att nu går jag ut.  Men nej,  det gick inte.  Det har absolut inget med fom att göra.  Utan med mig själv o min tillit till människor. Jag kommer självklart gå över och hälsa men det är svårt.  Göran får dra med mig,  då brukar det lossna. 


Men nu till något annat, denna vecka blir jag o barnen mestadels ensamma.  Så imorgon ska barnen få vara hos mormor en stund när jag ska till sjukhuset.❤ Nu ska jag se fördigt på Johan Falk och få i mig lite kvällsmat.


Imorgon ringer klockan igen. 


Kram kram ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!


Va rätt längesedan jag skrev här nu. Haft fullt upp med både det a och det andra. Men nu tänkte jag skriva några rader till dig.


Har konstaterat att vare sig jag eller barnen mår bra av att bo i lägenhet. Så just nu söker/letar jag hus eller gård att hyra. Vi är vana den friheten att kunna röra oss fritt, göra vad vi vill, hur vi vill, när vi vill. Ingen ska behöva kännas sig instängd i sitt eget hem. Men som det ser ut är det hemskt svårt att få tag i något. Men de kommer väl det också.


Har hänt endel tråkigheter också. Men det vill jag integin närmare på. Mer än att det har tagit mycke energi från os


Men trots det har jag ändå något att se framemot. !


Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe och lyss a lite på musik, för snart ska mina skatter äta kvällsmat och hoppa i säng.


Sådär det blev några rader iallafall. Kommer bli bättre på och skriva ialllafall ett inlägg om dagen.


kram ❤

Likes

Comments

Hej! 


Precis gjort helgstädningen., alla saler på sin plats.  Känns skönt när allt är undanplockat och det är rent och fräscht överallt.  Är liksom en mani ja​g har,  allt det ska vara rent och snyggt.  (man vet ju aldrig vem som kommer på besök) Helgen eller ja det började redan natten till igår, Emil har haft flera kruppanfall och feber.  Stackars liten,  man känner sig så maktlös när barnen blir sjuka. 


Igår kväll började jag att meditera,  känner att jag måste börja att bearbeta allt jag varit med om i mitt liv. Saker som jag har placerat i massa olika fack,  i hopp om att det ska försvinna.  Men allt kommer ikapp oavsett hur lång tid det än må ta.  Haft många tankar och funderingar kring de beslut jag har tagit i mitt liv. Att jag faktiskt fixade att bli vuxen (något jag aldrig trodde). Trots all mobbning,  alla påhopp, Allt hat av min släkt (alltid varit släktens svarta får), självmordsförsök, skärning i armar o ben, ätstörningar mm.  Så hsr jag ändå lyckats att bli vuxen.  Lyckats och få en trygg familj som jag aldrig haft.  Lyckats och få npgon att älska mig för den jag är.  Många tankar kring vad hade hänt om jag inte vaknat upp?  Hade jag levt idag?  Hade jag vsrot den person jag är idag om jag inte gått igenom allt detta?  


Vem vet?  Men jag är STOLT att jag faktiskt fixat att bli vuxen att jag fått chansen till att föda sex barn och får känna den kärlek och värme dom ger mig!  Utab dom hade livet sett totalt annorlunda ut,  ensamt och tyst.  


Med detta vill jag säga, inga hinder är inte för svåra att övervinna! Jag lyckades att övervinna och överleva det livet jag hade innan!  Är så oerhört tacksam att jag fått en andra chans!  En andra chans att få leva ett underbart familjeliv med dom människorna jag älskar mest!  


Kram kram ❤

Likes

Comments

Hej!

Hade tänkt skriva att ett inlägg igår, men det kom saker emellan. Blan annat fick jag besök av en gammal vän jag inte umgåtts med på många år. Var hur trevligt som helst att han kom.

Fått förlängd sjukskrivning till 2 juni. Har snarr varit hemma ett helt år pga utbrändhet. Men nu ska jag få komma till en enhet i Karlstad, där dom enbart jobbar med utbrända människor. Och det känns bra att jag förhoppningsvis snart är tillbaka på jobbet.


Men nått helt annat... Ska strax ta tag i och städa och dona i lägenheten. Emil är på dagis till 11.30 idag, spå lika bra och få undan allt när det bara är dom 2 små hemma.


Bakade även ett helt underbart lantbröd, (efter mitt eget huvud) och barnen älskade det. Var helt hysteriska och ville att jag skulle baka sånt bröd varje dag. Hembakat är som hemlagad mat det absolut bästa. Jag själv försöker alltid att laga mat och baka allt i från grunden. Det har gjirt att barnen äter i princip allt.


Ha en fin dag!


Kram kram ❤

Likes

Comments

Gokväll!

Har precis slagit mig ner i soffan med en kopp kaffe,  för att se ett av mina favorit program.... Det okända. Barnen sover lugnt och stilla i sina sängar, till och med Bolt (hunden) sover. 

Att jag tittar på progam som Det okända,  är för att det är något jag tror starkt på och själv upplevt saker som inte går att förklara. Bland annat så brukar min älskade morfar hälsa på till och ifrån. (Han gick bort för 20 år sedan). Finns även aktivitet i lägenheten vi bor i. Dock tror inte Göran på detta, utan bara skrattar bort det jag säger. Många med honom tittar på mig som om jag har en skruv lös när jag pratar om det här. Men för mig har det alltid funnits där sen jag varit liten.  Och ju äldre jag har blivit desto mer är jag säker på att det finns någonting mer än bara detta livet.
Det känns ganska skönt att ha en tro.

Med dess ord önskar jag er en mysig kväll.  Det ska i allafall jag ha i soffan. 

Kram kram ❤

Likes

Comments

Hej! 

Började dagen med att köra Liona till skolan.  Sen hem och med Emil till sitt nya dagis.  Och jag måste säga att han blev så himla bra bemött och välkommen av både personal och de andra dagisbarnen. Han skötte sig galant och jag kan inget annat än och känna mig stolt över att han fixade detta,  trots sin problematik!  Efter en timme på dagis åkte vi hem.
Och jag satte mig och ringde massa samtal. 
När kl va 12.30 åkte jag ner till Lionas skola för utvecklingssamtal. Fick så mycket beröm av fröknarna.  Liona sköter sig exemplariskt!  Aldrig i konflikt med dom andra barnen,  ser alltid till att alla får vara med och leka. Omhändertagande och ödmjuk mot alla. Fröken förklarade Liona som en mycket trygg och säker flicka som alltid gör sitt bästa. Hon hänger med jätte bra i skolan och har lätt för att lära sig nya saker. Med andra ord så gick jag ut från både skolan och dagis idag som en riktigt stolt mamma! 
Tänk att jag har så duktiga barn! 

Nu ska vi fixa lite middag,  köttfärssås och pasta blir det idag.

Hoppas er vecka börjat lika bra som vår har gjort.

kram kram ❤

Likes

Comments

Hej. 

Blir ett snabbt inlägg innan det är dags och sova.  Imorgon ringer kl 5.30 och det är dags och kliva upp.

Haft en mysig och bråkig kväll med trotsiga barn. Men vi hann med lite kojbygge,  målning av påskbrev, och så bakade vi lite chokladbollar.

Godnatt!

kram kram ❤

Likes

Comments

Hej ❤ Som jag skrev förut har vi varit till Lysvik och hälsat på mamma.  Var upp till Fälla (namnet på sommarstugan). Där var det ca 35-40cm snö!  Härligt för barnen men inget för mig,  då jag är en vår och sommar människa. 
Bjudna på smörgåstårta blev vi också av mamma.  Mums!  Efter lite prat och bus åkte vi ner till affären och handlade inför veckan.  Liona har både friluftsdag och simskola under veckan.

Nu är vi hemma och barnen sitter och målar lite påskbrev (lite tidigt) men barnen älskar allt med målning och pyssel. Själv ska jag fortsätta med att sortera alla kläder. Men en stor varm kopp kaffe får det allt bli först.

kram kram ❤

Likes

Comments

Hej ❤

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen.


Idag började vi dagen med att kolla på vasaloppet. Något vi gör varje år. Om några timmar ska jag och barnen åka iväg och hälsa på hos min mamma.

Ute dag och massa lek i snön, imorgon börjar skolan och dagis igen. Skönt och komma in i aööa rutiner igen efter sportlovsveckan. Lite synd att vi legat sjuka så gått som hela lovet. Både magsjuka och förskylning har hälsat på.


Tänkte bara kika in en snabbsväng och såga hej.


Återkommer i em med lite bilder mm.


Kram ❤

Likes

Comments