Det är sensation att en statminister bar försvinner från poltiken ch skapar kaos för den sittande allansregeringen som kunnat sitta kvar med stöd av SD(Sverigedemokraterna),

Reinfelt försvann, öppnade hjärtat och lät andra öppna plånboken.

I en demokrati skall man respektera andras åsikter men i Sverige får man inte vara Sverigedemokrat för då hamnar man på det "politiska etablissemangets" hatlista. Låt oss betrakta följande politiska fakta: Sveriges s k "generösa invandringspolitik" har resulterat i "ghettoliknande områden" som Rosengård i Malmö, Hammarkullen. och Biskopsgården i Göteborg, Tensta i Stockholm med utanförskap, arbetslöshet, bidragsberoende. Vart har integrationen tagit vägen?

Istället för att integrera invandrarna har man tagit emot alltfler utan att skapa arbeten åt de somredan är här.Den ekonomiska ekvationen går inte ihop. Arbetslösa invandrare i utanförskap kan inte vara en resurs för framtiden utan snarare en "tickande bomb"

Sverige har iinte råd med denna  invandring!  Skolorna fungerar inte.,  sjukvården fungerar inte,  ambulanser kommer inte i tid,  papperslösa får fri sjukvård och skola. Pensionärena får ibland äta hundmat medan invandrare får bidrag och s k anhörigstöd skattefritt.

Ett annat och mycket allvarligt problem med invandringen är det stora antsl muslimer som kommer till Sverige.Vi har redan i Sverige 400.000 muslimer. Antalet är stort nog för ett politiskt parti att formeras. Då vi vet att islam och demokrati inte hör ihop är det illavarslande och i förlängningen mycket möjligt att vi får strider mellan shiamuslimer och sunni även här. Kopplar vi nu detta samman med det stora utanförskapet i ghettoområdena så är utvecklingen förenad med stora risker för "jihadister" att införa sharialagar i Sverige.

 Varför följer vi inte Danmarks politik att begränsa invandringen i proportion till.vår.förmåga att ta emot flyktingar och ge dem arbete och försörjning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments