Hejjjjj
Idag har vi skrivit och räknat på råvolistan samt recept.
Samt planerat vår provlagning.

// My och Jenny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellu
Både igår och igår provlagade jag (Jenny) högreven till vår nya varmrätt. Vi brynte högreven i ugnen och sen kokade upp en fond som vi sen körde med högreven på nattbak. Idag har jag silat skyn och fixerat högreven och väntar nu på att skyn ska koka ner. Tackar Alicia för hjälpen jag fått.

Likes

Comments

Idag så har jag (Lucas fixat viner till våra 3 nya rätter, behöver dubbelkolla övernatta och ett av vinden med Marie på nästa lektion.

Likes

Comments

Hellu ifrån My och Jenny

Idag har vi skrivit menyn till Lucas. Vi har börjat skriva ny recept och Råvarolista. Börjat med vad vi ska preppa vecka 13 och 17.

Likes

Comments

Nu har vi fått utvärdering av Katarina och vårt tema har ändrats. Nu har vi temat bistro och har även ändrat en förrätt, varmrätt och dessert.

Vecka fem ska vi provlaga den nya förrätt som nu är dem fräsch sallad och varmrätten som blir en variation på bouf borgion. Vi har idag skrivt en ny meny.

Likes

Comments

Hellu

Gårdagen gick mindre bra och idag har vi utvärderat. Vi har tagit bort vissa saker, förändrat och fixat lite nya recept.
Vi har spånat på hur vi ska ändra den flamberas de desserten men väntar på Katarinas åsikt.

Likes

Comments

Idag så har jag kört på med dukning och skrivit en engelsk meny

Likes

Comments

Hellu! Idag har Jenny och my preppat till provlagningen imorgon. Super nervöst och spännande. Vi har redan ändrat lite i recepten och tankar. Imorgon gör vi det sista och provsmakar. Ska bli kul!
Får tyvärr inte in bilderna ifrån idag :(

Likes

Comments

Idag har my och jag kämpat som satan. Vi har skrivit Råvarolista o den ska räknas ihop i eftermiddag. Alla recept är färdig skrivna. Allt kommer sen på classroom Katarina😘

Likes

Comments

Hej hoppas

Idag My och Jenny letat recept hela lektionen och skrivt i dokument.

Lucas har letat fakta om sina viner.


Vi har haft det trevligt!

Likes

Comments