Fler av dessa dagar tack! Har haft en supermysig dag tillsammans med nära och kära. Vaknade upp bredvid mitt brorsbarn Alvin efter att haft familjen hemma på fredags-tacos igår. Alltid lika mysigt när han sover över, han tycker det är så kul och lite spännande att sova någon annanstans än hemma.

Dagen fortsatte med premiär på glassiären! Följt av en runda hemma hos brorsan tillsammans med mina två goa brorsbarn. Eftermiddagen och kvällen spenderades sedan med goa, härliga vänner. Grillning och en massa småprat. Jag är så glad över att jag har alla dessa fantastiska människor omkring mig. Framförallt i svåra tider. När jag nu har det uppe så passar jag på att berätta att det lär det eka tomt här inne ett tag framöver. Ibland går man igenom mindre roliga perioder i livet och just nu behöver jag fokusera på mig själv och nära och kära. Ta hand om er!

Några snapshots från dagen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit lite frånvarande och kommer förmodligen vara ett tag framöver. MEN jag måste ju visa er mina grymma bryn! Som jag nämnt tidigare så kallas det för "powder brows" och är en tatuering som sitter i cirka 18 månader. Jag ÄLSKAR att inte behöva måla mina bryn längre. De första bilderna är när de är nygjorda och bilderna nedanför är när de är läkta. Naturligt och snyggt!

Mina bryn gör jag hos "Studio Jennifer" i Karlshamn.

Likes

Comments

..Är ungefär det jag gjort idag. Jag hade så mycket färg över efter att jag målat sovrummet så jag bestämde mig för att fräscha upp köket en aning. Innan var det en lite ljusare grå färg men med en massa märken i.. Så nu fick de bli lite lite mörkare men betydligt fräschare!

Nu: Dona med småplock innan det är dags för ett pass på gymmet!

Likes

Comments

Äntligen! Nu är sovrummet klart och såhär blev det!

Nu har jag fått dille på att måla så idag började jag med köket! Nästa projekt blir hallen.

Likes

Comments

Äntligen tog jag tag i att måla om sovrummet! Det blev verkligen hur bra som helst. Älskar färgen! Nu fick man lite mersmak för det här med att måla så nu har jag en drös projekt framöver haha. Nu har jag bara lite småfix kvar innan sovrummet är helt klart.

Dagens planer är faktiskt riktigt tråkiga. Måste plöja igenom en bok på 300 sidor som handlar om hur man blir av med dålig vanor, visst låter det intressant? Det tycker jag också om det inte vore för att boken är på engelska.. haha. Nu måste jag sluta hitta på ursäkter till att inte plugga så en kopp kaffe och sen är det bara till att sätta igång! Ha en fin dag!

Visst blev färgen snygg?!

Likes

Comments

Idag var det dags för min årliga dos av "skönhetsbehandling". Jag har alltid varit väldigt mån om mina ögonbryn och tycker att ögonbrynen är bland det absolut viktigaste när det gäller mitt utseende. Är ögonbrynen dåliga blir allt dåligt, haha.

Förra året gjorde jag vad som kallas "Powder Brows" för första gången vilket innebär att man tatuerar brynen och resultatet blir sedan en pudrig skugga efter läkning. Det finns numera massa olika former av bryn man kan tatuera och Powder Brows är en av dem. Tatueringen håller i upp till 18 månader beroende på hudtyp och hur man sköter dem.

Idag var jag och fyllde på mina efter ett år, min färg satt delvis kvar från förra behandlingen men jag ville ändå fylla i dem då priset är rabatterat om man fyller i dem inom ett år (det är inte gratis men för min del helt klart värt det). Jag är supernöjd och resultatet får ni se efter läkning (cirka 1-2 veckor).

Mina bryn gör jag hos Studio Jennifer i Karlshamn. Besök hennes instagram "studiojennifer" för att se fler resultat!

En bild från förra årets behandling. Vilken skillnad va? Älskar att inte behöva lägga massa tid på att få snygga bryn!

Likes

Comments

..Det är något med fredagar, man blir på så bra humör. Idag har jag verkligen försökt läsa den jäkla boken som vi har i uppgift i skolan men gud jag är sämst.. Hittar så mycket annat att göra haha. Inhandlat lite små, praktiska saker som behövs till sovrummet, målat en omgång till så nu är tavellisterna klara, blev faktiskt ändå helt okej. Under eftermiddagen gick jag upp till Peterman och hjälpte han att städa lägenheten tillsammans med Andreas. Haha.. Han är helt otrolig, så jäkla skitigt har han det jämt och han behövde verkligen en spark i röven för att få skiten gjord. Efter städningen blev jag och Andreas bjudna på käk på stan!

Nu har jag donat lite här hemma, min pedantiska sida får verkligen spelet på att sovrummet är upp och nervänt just nu. Men men nu har jag tänt mig en brasa, tänt hela lägenheten med ljus, satt igång lite go musik och hällt en öl i glaset. Imorgon blir det fotboll och kvällen ska spenderas med två favoriter.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

..på mitt sovrumsprojekt. Börjat måla lite tavellister och kommit fram till hur rummet ska inredas.

Jag är expert på att komma på anledningar till att inte plugga.. som typ det här 👇 Det här gör ju inte heller att det kliar mindre i fingrarna direkt. Insåg idag också att jag är en riktigt värdelös målare haha, ska bli spännande att se hur jag löser ett helt sovrum. Jaja, här är iallafall en liten tjuvkik på färgen som ska upp på väggarna!

Likes

Comments

En flufflig liten dröm till sovrummet ☁ Ja det införskaffade jag mig igår. Har svårt att släppa tankarna från sovrummet just nu.. Är så peppad på att köra igång och måla, få lite förändring och inreda. Jag är som person väldigt ivrig när jag har nya projekt eller när jag kommer på något jag vill ha.. Som till exempel denna lampa som jag kom på i helgen att jag ville ha.. och till exempel det där sängbordet som jag velat ha och som nu har rabatt.. Jäklar, haha. Får försöka hejda mig men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte att lyckas haha.

Likes

Comments

Efter en vecka med massa jobb så struntade jag i att åka till skolan idag. Lite komiskt att en lärare senast i förra veckan förklarade att många lägger alldeles för mycket tid på arbetet vid sidan av studierna och att det senare går ut över skolarbetet. Jaa.. det blev heltid förra veckan på arbetet och jag behövde verkligen en sovmorgon idag haha. Har iallafall varit duktig och försökt plugga mycket idag, eller ja läst..

Idag har jag också valt ut en färg till mitt sovrum! Wiiie. Ska bli så kul med ett projekt och framförallt lite förändring. Har inhandlat mig en ny sänglampa också som jag tänkte få upp här på bloggen inom en snar framtid.

Kvällen kommer att spenderas delvis på gymmet men också i soffan med kurslitteraturen.

Likes

Comments