Packar för fullt nu eftersom imorgon drar jag till Eskil, det är en fotbolls cup jag och mitt lag ska spela i Helsingborg. Gillar inte att packa men avskyr och packa upp så det är inte riktigt lika jobbigt. Men på något sätt blir det ALTID att jag tar med mig för mycket och använder väll typ hälften men på ett sätt är det ju väldigt skönt då man har mycket att välja på. Nu denna gången känns det verkligen som att jag inte har packa med mig för mycket och ganska rätt men det är säkert inte så när jag väl kommer fram eftersom jag har en bra känsla denna gången men om det skulle vara på det sättet så löser det sig nog. Måste i alla fall lägga ner datorn och somna för ska upp ganska tidigt och sedan ska vi rulla hemifrån lite tidigare och ta ett stopp i Halmstad på vägen ner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag var verkligen min plan att gå upp tidigt och chilla framför datorn med frukost och sedan typ gå eller springa en sväng eller något. men det blev inte riktigt så. Jaja så kan det gå ibland! Morgonen slutade med att jag gick upp halv 11 och nu sitter jag och chillar i solen samtidigt som jag lyssnar på en podd. Är påhittigt nästan beroende av poddcast, ÄLSKAR DET! 

Likes

Comments

Nu är denna dagen slut och jag är med helt slut.... Nej men är påhittigt så trött och kommer verkligen somna så fort jag lagt ner datorn. Har i alla fall haft en väldigt bra dag vilket är riktigt nice. Ett problem är dock att jag har bränt hela mitt ansikte så jag är röd som en kräfta och verkligen helt bränd. Verkligen inte alls kul men så kan det gå ibland.

Ska sova nu så hörs här imorgon igen, vet att detta var så himla oklart men så kan det gå ibland ska försöka bättra mig imorgon!

Likes

Comments

Två knäckebröd med avokado, aromat och lite salt sedan två ägg. Efter frukosten ska jag gå med Ultra en sväng sedan är de fotbolls resten sv dagen!

Likes

Comments

Har precis varit ute och sprungit och nu direkt satt mig framför datan för att uppdatera här och samtidigt käkar jag en nektar. Så himla gott älskar verkligen nektariner! Sprang i alla fall ungefär 8,2 km, jobbigt och ganska varmt men jätte skönt nu efteråt. Tog dessutom med mig Ultra (våran hund) vilket blir lite roligare!

Nu ska jag ta på mig en ansiktsmask och när den har verkat hoppa in i duschen.

Likes

Comments

​Jag vet att jag typ har skrivit varannan månad att aaa nu ska jag verkligen komma igång med bloggandet igen och att jag har fått upp motivationen och massa sådant, vilket bara har blivit helt bullshit. Oman får uttrycka säg såhär så är det verkligen så jävla dåligt! Men jag har väll inte haft motivationen på riktigt men nu känner jag verkligen att jag börjar bli lite inspirerad igen och vill komma igång igen. Så det är precis vad jag ska göra. 


Alla ni som ser och läser detta klicka in senare idag, imorgon och alla dagar framöver nu är jag tillbaka in the game! 

See you soon!

Likes

Comments

​Asså jag kom verkligen in i bloggandet och bestämde mig för att satsa på det och jag tycker det är så jävla kul men ändå har jag inte skrivit något sedan midsommar, pust............. Ja ja nu är jag har i igen och just nu sitter jag och kollar på mitt älskade Gossip girl, har bara några avsnitt på sitta säsongen kvar nu så det är spännande! 

Likes

Comments

Idag var det match och sista nu innan sommar uppehållet, det är inte så ofta vi vinner så det känns skönt att göra det!

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Likes

Comments

Hade lätt kunnat fortsätta ännu mer på den låten i rubriken men jag känner att de blir lite för mycket! Dock stämmer denna låten inte väldigt bra på denna dagen vilket är riktigt nice. Just nu sitter jag i alla fall ute i solen i en solsäng eller tror de heter så i alla fall. Inte för att jag direkt kommer bli så brun men de är skönt att ligga ute i solen lite och dessutom kollar jag på Gossip girl. Är nämligen just nu helt beroende av den serien, älska älska älska just nu!!!!

Likes

Comments