(14-11-17 Idag så mådde jag piss, jag ska förklara varför jag inte har skrivit något under 4 dagar. Det har varit så att jag blev slagen.. väldigt hårt i fredags. Det var en svår tid efter skolan bara för att jag väntade med några personer i stan. Jag missade 20 över bussen och då fick min högre skinka ta smällen för det. Jag somnade genom att gråta mig till sömns. I lördags så åkte jag till Oliver för att få en lååååång och trevlig lap dance. Han kan ha blivit gravid, men det är oklart. Så den dagen dedikerade jag till Olivers ära! . I söndags var det en mardröms dag. Den svåraste i mitt liv. FARS DAG.... DUN DUN DUUUUN! Han älskade min present, så det blev bara 5 pisk-slag. I måndags mådde jag riktigt dåligt. Oliver Mc Flurry var inte med mig eftersom han skolkade så jag var lämnad med Jesper Mc Dong och Joel. Jag fick även reda på att jag möjligtvis ska dö idag. TjAoO tJaOo blogggeennn 💔 😘)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, idag så tänkte jag bjuda på mina 2 första blogginlägg NÅGONSIN.

(Den 8 nov 2017 kl 07:39. Jag sitter här i klassrummet.. Är redo att möta mitt öde. Jag ska ta mitt liv... Idag! Annars så känns resten helt ok. Imorgon ska den där jävla kuk boken in också, har helt glömt bort den så måste läsa typ 30 sidor.. kul liv och svara på frågor.. like wtf?! Ha de bra bloggen, Vi hörs imorgon, TJAOO! ❤)

Detta var då mitt första inlägg, kort och gott. Jag har kommit en lång väg sedans dess.

(Hej bloggen!, Idag så har det varit en känslomässig dag. Det har varit som en berg-och-dalbana. Jag började tänka på gårdagen, då en idiot lärare tror hon kan säga till oss att man bara kan sitta 4 personer med varandra.... dummast jag hört. Jag menar det finns ju ca 6 stolar i ett rum men man får bara vara 4 personer?! WTF? IDIOTFÖRKLARADE skoljävel... jag valde den ju för att man ska ta eget initiativ. JAG VILL TA MITT LIV, Men innan jag gör det så ska jag dra med mig alla jävla lärare på denna skola, (förutom Carl och Ulrike) eftersom de älskar mig och hatar alla runt omkring mig. Men tillbaka till läraren som är helt efter på alla sätt och vis, som sa till oss att inte sitta mer än 4 pers och DISKUTERA med varandra... eh.. när man ska ha ett stort militärmöte eller när politiker pratar med varandra, ska man inte få vara mer än 4 personer som diskuterar.. JÄVLA DIKTATURSKOLA.. fy fan... jag kommer nog ta mitt liv idag, detta kan vara mitt sista inlägg. Ni får ha det bra allihopa så hörs vi kanske imorgon. Tjaoo tjaoo bloggen ❤)

Detta var då mitt andra inlägg, ni ser hur fort jag utvecklades. Mycket irriterad var jag denna dag. I mitt nästa inlägg så tänkte jag prata om 2 andra bussresor jag missade... fy fan vad jag ville ta mitt liv de dagarna. Det var nästan värre än första gången. Ni ska allt få höra vilket jävla liv jag har.... :( :( :( FUCK.

Likes

Comments

Torsdag 9 nov 2017, idag så var det en chill dag faktiskt. Det började bra med en härlig och lång sovtid under bussresan. Sedan så kom jag till skolan, jag var ensam under 40 min. Sedan kom djävulen... gingern från irland, Zebbe. Han tror han är bäst men jag satte honom på plats, som den h*ran han är :). Sen så kom resten av klassen och dagen fortsatte som vanligt. Vid lunch så drog 2 av våra gruppmedlemmar, de svaga länkarna Oliver Mc Flurry och Jesper Mc Dong. Jag och Joel åt en himmelsk god kebab. Jag ville ta mitt liv efter maten, men det är vanligt under denna tid på dygnet. Nu sitter jag här på workshop, och vill ta mitt liv mer än vanligt. Livet suger kuk och jag måste försöka överleva morgondagen. Vad ska ni göra i helgen bloggen? Tjaoo Tjaoo <3<3

Likes

Comments

Då kör vi ännu ett mardröms inlägg, det började på en underbar vår dag på våren. Det var Tisdag och vi gick som vanligt i skolan men det var en speciell dag. Vi hade i princip 1 lektion kl 8:00 på morgonen och 1 lektion kl 15:00 på eftermiddagen. Det var en mardröm. Jag ville ta mitt liv då jag måste "UMGÅS" med mina så kallade "vänner"... hatar dom. Jag menar.. på lektionerna så behöver jag inte prata med dom då jag kan låtsas lyssna på lärarna. Dagen gick och många åkte hem, det blev så illa att alla åkte hem förutom jag och Oliver Mc Flurry. Jesper Mc Dong och Joel åkte hem som de pussies de är vilket var och är vanligt, jag och Oliver Mc Flurry skolkar aldrig och kämpar varje dag, han är som mitt lilla husdjur, gullig och dum! Iallafall, tillbaka till historien, vi räddade hela klassen genom att säga till läraren hur det var och vi fixade en läxa istället för att alla skulle få frånvaro! Vi var dagens hjältar! Wow! Så jag och Oliver Mc Flurry åkte till Uppsala station, det var varmt och skööönt. Vi sa farväl till varandra, jag gav han en riktigt fin spank på röven, han gillade det :) <3. Jag gick mot min buss som skulle åka efter 7 minuter. När jag var cirka 20 meter från bussen så såg jag hur en kvinna joggade lätt mot bussen, jag tänkte (vilken idiot som springer när den ska åka om 5 minuter). Busschauffören öppnade dörren och stängde snabbt. Det var lite konstigt så jag började gå snabbare då han även startade bussen i samma stund. När jag var 5 meter från bussen så började han köra. Jag sprang sista biten och började knacka lite lätt på dörren. Han kollade inte ens åt mitt håll. Jag sprang efter bussen i åtminstånde 4 sekunder och började banka på dörren hårt. Han visste att jag var där men han VÄGRADE kolla åt mitt håll, han kunde ha krockat då det kunde ha kommit andra bussar där. liksom wtf tänker han med?! WALLAH.... suck.. Han gasade iväg eftersom det var grönt vid rödljuset och jag blev så otroligt arg. Men innan jag hann tänka på alla olika sätt jag skulle förstöra honom i min källare (kan berätta mer om källaren i framtiden) så såg jag alla människor kolla på mig, några tjejer skrattade i en annan busskur och många andra kollade på mig och flinade, det måste ha varit åtminstånde 16 personer där. Sjukt pinsamt.. mardröm. Det var otroligt pinsamt och jag gick bara sakta och satt mig. Jag kunde inte kolla på min telefon då batteriet var dött så jag kunde inte ringa mina föräldrar eller någon annan person. Detta var den värsta dagen i mitt liv.

Hoppas ni aldrig behöver uppleva något liknande, TJAOO TJAOO BLOGGEN <3 älskar er alltid :* (Ps. kommer lägga upp en throwback thursday i ett gammalt inlägg jag la upp för länge sedan!)

Likes

Comments

Tjao Tjao Bloggen! <3<3<3<3 :*

Tänkte berätta lite om mitt liv, here we go:
Jag har haft en dålig och osäker uppväxt med en relativt liten umgängeskrets och en familj som hatar mig och tar varje chans att slå mig eller putta ner mig för trappen. Skolgången, fram till gymnasiet vill säga, gick bra och jag hade i princip alltid problem med att skaffa nya vänner, både i skolan men även utanför. Jag har dock alltid varit lite tillbakadragen när jag umgåtts med mina vänner, aldrig riktigt vågat ta för mig bortsett från när vi lekte slå personen som tar för sig mest. Jag läser ekonomi-programmet och gick ut med helt okej betyg första året (runt 10 f varningar). tänkte skriva högskoleprovet om några veckor och hamnar troligtvis på 1.6 vilket betyder att jag kan plugga det mesta. (kommer aldrig hända)

Sista året i högstadiet var jag inställd på att ta vilket skitslav som helst och resa runt i världen med denna slav, när jag rider på personens rygg, tills nästföljande höst då planen var att jag skulle påbörja en självmordsuppdrag genom att träna upp mitt skytte och skjuta alla personer jag hatade för att sedan ta mitt liv. Första terminen av gymnasiet var i princip outhärdlig, drabbades av en depression misstänker jag. Hade ett par tillfälliga blowjobs som jag gav men inget gick som jag tänkte tills jag fick ett schysst jobb vid årsskiftet som en hora. Tänkte därefter konstant på vad jag ville göra med mitt liv i framtiden men kom aldrig fram till något. Det var tomt, livet var över och jag kände att det bara fanns 1 lösning, ta Olivers liv. Jag kunde ej behålla jobbet (som hora) pga. att de skulle flytta sin verksamhet och bestämde mig därför för att börja bli en deprimerad man. Jag Sökte in på flera kliniker runt om i landet men kom inte in på en endaste för att deprision inte räckte till. Det var nästan som att jag medvetet sökte efter döden med för höga krav på livet. Kommer mer blogginlägg senare, ville bara berätta lite om mitt liv i dagens situation. Hejdå bloggen, ses senare <3<3<3

Likes

Comments