Till er alla vackra,snygga,söta,fina och sexiga så är ni det som gör dagarna bra, ni förgyller och förskönar vår värld genom bara finnas:-) finns inget bättre än beskåda er och ge er en ärlig komplimang:-) så från botten av mitt hjärta tackar jag er för ni finns:-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt begär denna afton var dans och rnb musik, men pga morgondagens fest så blev det att kontrollera mitt dansbegär och lägger mig tidigt. Peace

Likes

Comments

Läs andra bloggar så får ni se att det skrivs mer arga blogginlägg om vad som händer i ett pundarprogram som BB än upproren i arabvärlden och Japans problem. Det känns som folk är instängda i en liten tv bubbla idagens samhälle. Dags att gå upp på taken o jobba ! Peace

Likes

Comments

Kom och tänka på att tjejer på klubbar och sånna saker dansar inte riktigt, visst några gör det men de flesta tjejerna rör sig förföriskt och det kallar vi dans pga vi killar/män kort och gott älskar er tjejer/kvinnor.

Finns nog inget snyggare än när en tjej verkligen kan dansa riktigt alltså. Ooh my det är en härlig syn. inte för ja klagar när ni "dansar" på klubbarna.ICKE!!!:)

Likes

Comments

Är ej rasist eller nåt sånt men detta är sanningen, de har inte vetet att göra arbeten riktigt. nej istället köper dom billiga saker på byggmax(+andra sånna byggföreteag) och gör skit jobb kort och gott. Detta är sanningen för man har sett polska arbeten och så har man sett svenska arbeten. det är för fan och jämnföra en trasig bil från 50 talet version CRAP mot en Ferrari/Porsche lr nåt annat lyx märke.

klart att de finns dåliga svenska byggare med men jag har då fan inte sett nåt bra arbeta av polacker den saken är säker!! Hade kunnat nämna väldigt många saker som jag sett dom göra som är helt FUCKED UP! men orkar inte skriva så mycket inte idag.

Detta är inte mot folk från Polen i allmänhet utan mot Polska byggare, så ni förstår det.

Likes

Comments

trevlig kväll igår måste jag säga orkar inte gå in på va som hände va bara dricka shots me gubbarna och dansa hela kvällen. sen vänta tills 06.00 bussen hem så man somnar runt 07:45 haha

Fick inte träffa Lana idag=( jäkligt tråkigt har sett fram imot det men kommer ju andra dagar ju:)

Likes

Comments

Skön dag med bra väder och chill på jobbet-jag gjorde allt jag skulle så de va bra de hehe. Ne men mycket soft i det fina vädret sen ett snabb pass på gym innan det blev slänga sig iväg till dansen.

Fastna bakom en traktor med släp från slottskogen till järntorget ingen chans och köra om haha i was pissed off haha:D Dansen var helt underbar, lite svårt i klassrumet men nu kan jag stegen iaf hehe blir soft nästa fredag:D

peace

Läs Vickys blogg på GP Attityd

Likes

Comments

Var inne på Crazy Colour Tattoo idag och snacka lite med Majsan angånde påbyggnad av min Eckö tatuering, skissen ska vara klar om 2 veckor ser fram imot det:)

Ska bara vapensköld,vingar,blommor o en krona kommer se sjukt snyggt ut i gråskala:)

Mitt liv flyter på bra nu. lägenhet på gång,gymet går bra, etc etc:)

 

Likes

Comments

fy fan vad det regnar nu alltså. Inte roligt och jobba utomhus sånna här dagar när man blir kall och fuktig.

Nej fan nu blir det ner till gymet. bara och bita ihop och köra 5-6pass i veckan hehe + dans o utgång

Likes

Comments

haha rolig dag igår måste ja säga. började med att man drog till stan med Dino,Josip,Jimmy,Reda,Christian och Hanna och kollade på kläder. Skulle vara fest med färg tema haha jag fick Baby Blue färg(Passar EJ i det) haha ångrar mig nu i efterhand att jag inte byte med Reda som hade Lime Grön för kusinen hade en limegrön pimp suit med hatt o allt haha:D

Var trevligt i lokalen med alla satt o skratta o jävlades med varandra hah sen utgång till PC o spelade lite Black Jack, gick några 100kr+ så klagar inte hehe.

Idag ja du jag hoppas att en dröm blir sann idag:)

Likes

Comments