Snart varit hemma i 5 veckor från jobbet på grund utav massiva kräkningar på grund utav detta lilla hjärta som finns i min mage.

Jag längtar efter jobb och socialt liv, längtar efter att få känna hunger och inte må illa hela dagen.
Jag känner mig bättre så det går åt rätt håll och det tackar jag alla högre makter för.

Mina fantastiska barn och min man har fått stå ut med att roa sig själva när jag varit sjuk och jag längtar efter att kunna baka och julfixa med mina älsklingar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Spenderade söndagen i stan med min dotter och hennes bästa vän.

Vi kolla butiker, kläder, åt lunch och fika. Tjejerna var på spaning efter kändisar 😊, tyvärr fick dom inte något napp men vi får åka in snart igen.

Att spendera dagen med tjejerna på detta sättet är balsam för själen, livsenergi och lycka.

Likes

Comments

Dagen startar som hela veckan, lämna barn, träna, laga mat.

Jag har haft bönor på blöt sedan igår och nu kokar jag dom till morgondagens lunch. Tror jag ska göra en bulgur, grönsaksröra! Får se.

Igår började halsont smyga på mig och idag är det hals och hosta som bråkar med mig. Jag är inte den som lägger mig för det men jag försöker ta hand om kroppen på bästa sätt.

Jag har skippat pulshöjande träning idag utan fick nöja mig med en promenad men är nöjd med det också.

Likes

Comments

Jag känner att nu är vardagen här, jobb och skola och rutiner i livet. Jag gillar rutiner och ordning så lätt att missa och inte hänga med annars.

Denna vecka jobbar jag kväll och även om jag missar kvällar med familjen så hinner jag med massor på morgonen. Städa, träna mm som andra veckor blir lidande.

Just nu är min kropp inte med och min ms bråkar massor, trött och svag gör att jag måste tänka igenom träningen så att det blir bra. Idag blandade jag löpning och gång, stängde av löparklockan för att minska stressen över att de gick så långsamt.

Det är viktigt att inte ha stress i sin träning och att må bra av den, jag har mina mål och det tar tid men det är bara acceptera det och samarbeta med kroppen och denna ms som bor där.

Likes

Comments

I lördags så hade vi fest för min svärmor. Hela familjen hjälpte till att ordna för festen.

Likes

Comments

Sommaren går mot sitt slut, på måndag startar verklighet med arbete och skola.
Dagen har jag spenderat i köket. Bakat och bara myst.

En tur till en sjö, barnen har varit med kompisar idag och haft mycket roligt.

Likes

Comments

Jag och Maximilian passar på nu när höstmörkret kommer och tänder ljus och ser på film. Harry Potter står på kvällens filmlista.

Om jag ska se det mysiga med att sommaren börjar ta slut så är det mörkret och tända ljus.

Likes

Comments

Svärmor fyller 70år i helgen och detta firar vi med fest!

Partytält nr 1 är på plats, Här blir det plats för musik och bar.

Jag har spenderat morgonen med att kratta löv... känns som höst fast det är torkan och bristen på regn som får vår stora björk att fälla löv i massor.

Temat är Karibien och baren byggs av pallar och kommer kläs med vass. Festen är på lördag så det finns massor av tid till piff.

Likes

Comments

Att ha en fin blomgrupp på bordet gillar jag lika mycket som snittblommor. Det känns mer hållbart att välja blommor i kruka och dessa tycker jag är
Underbara.

Likes

Comments

Idag har vi varit på Ikea och BAUHAUS för nödvändig shopping. Vissa saker är tråkigare att handla än andra.

På BAUHAUS var det en ny toa som stod på inköpslistan och diverse tillbehör till detta. Nu är det bara invänta rörmokaren.

Ikea var lite roligare, ljusslingor till helgens 70års fest och förvaringslådor till källaren var inköpen där. Lyckades komma därifrån utan köpt massa onödiga saker som man tycker man behöver för stunden.

Mysfaktorn i helgens partytält lär vara stor.

Likes

Comments