(Blev antagen till skytteklubben - yippi!)

  • 6 Readers

Likes

Comments

Har varit ifrån min baby i några timmar. Känner mig fånig att jag saknar honom efter så kort tid. Jag vill inte vara needy :(

  • 6 Readers

Likes

Comments

Ska på nybörjarprov. Hoppas jag blir antagen ^^
  • 6 Readers

Likes

Comments

​Har känt mig rätt nere de senaste dagarna. Önskar det bort för tillfället. Samtidigt är det något man måste lära sig. Att våga möta sina känslor till 100%. Försvinner gör de inte med kemiska medel. Ibland skulle det vara skönt med det. Jag blir alltid frustrerad om jag mår dåligt och inte kan göra mitt jobb. Men det kan vara ett sätt för min kropp att säga att den vill få ut någonting. Gråta säger jag inte emot. Nu skulle det vara skönt. 

Kanske ska se på videos där soldater kommer hem till sina barn. Det slår rätt i hjärtat varje gång.


Likes

Comments

Stavas det ens så? Haha.
Feeling happy again ^^


  • 6 Readers

Likes

Comments

Har varit hos honom hela veckan, men tänkte inte på att ta med mig jeans eftersom det var bra väder i söndags (tror jag?). Han har riktiga kycklingen, å jag har kycklinglår, så det stramar som f*n runt höfterna.

Älskar förövrigt att börja skriva på morgonen och göra läxor. Då blir allting gjort. Fast idag kommer det bli kämpigt. Vaknade vid 04:00 och kunde inte somna om, så lite groggy for man passera dagen som.

  • 6 Readers

Likes

Comments

​Ibland spinner det runt i huvudet. Ibland blir det sår som aldrig verkar läka. Ändå sitter jag här i det mörka rummet. Chillar med Chilli och tänker på folk jag älskar. De som försvunnit, de som jag försvann ifrån. 

Det är bra lustigt. Minnet. Minnen som kunde bli så lyckliga, och känslan när man ser på en man en gång känt att man kan göra vad som helst för. Denna person finns fortfarande där för mig.

Ofta kommer den tillbaka. Ofta är den som en skugga. Ofta vill mitt minne svika mig om vår historia tillsamman. Så komplicerad som den är och förblir för mig. Så mycket som blev sagt och gjort. 

Mina tankar går till den. För alltid. Håller jag dem tillbaka blir det kaos i huvudet. Kaos i själen, Inför hoppet om en bättre framtid. Hoppet har jag inte förlorat - det kan vara bra till hands.

En dag hoppas jag få möta denna person igen. Bara en dag till. Det skulle vara så guld värt.

Likes

Comments

Fick nyss blommor av min älskling ^^
Feeling so loved when were watching The Nick.

  • 6 Readers

Likes

Comments


  • 7 Readers

Likes

Comments