Hej!! 😆
Idag har Gurra fått vila från ridning. Men vi har tränat lastning. Allt gick hyfsat bra, men lastning är verkligen något vi borde träna på!
Det ska vi göra på fredag och nästa helg.
Sedan har vi rakat honom vid halsen, då han blir svettig vid ridningen och det han har bara blivit rakad på halsen. Ingen annanstans.
Allt har gått sjukt bra, men vi ska träna på lastning flera gånger så vi bara kan gå ut och in. Han är speciell så därför fick han bara gå in och ut från transporten idag.
Sedan har vi gått en lång promenad och sprungit lite. Eller, det var mest jag som sprang. HAHAH.
Så nu får han stå inne över natten och imorgon på morgonen får han gå ut.
-
Hejdå 💞💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!☺️
Detta får bli mitt första inlägg och jag tänkte skriva lite saker om mig och Gurra.
Iallafall så red jag Gurda idag, allt gick super bra. Förutom att han är så sjukt svår att ta in från hagen ibland. Han springer runt som en tok och man får gå runt i cirklar. Det hann också bli mörkt innan vi kom ut, men reflexerna var på ✅. Vi red på åkern, sedan upp till huset och sedan en snabbis på banan.
Nu kommer lite saker om mig och Gurra.
Gurra är då en islandshäst. Han heter egentligen Lysing Gurr men kallas Gurra eller Gurkan. ❤ Han är känslig, vilket betyder att man inte kan skänkla på en gång utan han måste vara avslappnad.
Han är isabellfärgad och är sjukt duktigt på skänkelvikningar, m.m.
Gurra är en D-ponny, valack.
Jag heter då Emma och är 12 år, och fyller år den 31 maj 👌🏻. Jag rider på en ridskolan vid namn Tierps Ryttarklubb. Mest intresserad av dressyr, men hoppar ibland. ☺️
Gurra är då min foderhäst, och han står på ett privatstall hos mina kusinerZ
Aldrig tävlat, men vill tävla i dressyr.
~
Det var allt för mig.
Jag kommer uppdatera vid dem tillfällena då jag ridit honom och då kommer jag skriva vad vi gjort och hur det gick osv. ❤
Hoppas ni kommer tycka om mig.
Hejdå!! 😉

Likes

Comments