Header

Hej folket!

Här är grejen; När jag åker kommunalt, (vilket jag gör dagligen då körkortet är puts väck och jag har för få vänner som inte är alltid lediga, med bil, som alltid vill köra mig dit jag vill när jag vill det.), så har jag alltid hörlurarna på mig. inte alltid har jag musik i hörlurarna utan bara bär dem för att folk ska tro att jag är för upptagen för att kunna vara social på det ena eller andra sättet. När jag ibland vågar mig på att köra utan musik så är det rätt intressant att lyssna på andra personers musik eller deras samtal. Det som stör mig mest när jag överhör andras val av musik är att idealet för olika musiksmaker och de som lyssnar på det inte stämmer!!?

Säg att jag har lille Abdullah sittandes jämte mig i sina feta, nystulna eller "lånade", Beats by Dre så hör jag heavy metal sippra ur i var tredje låt. VAFAN! Lilla Abdullah ska fan inte lyssna på detta tänker jag för mig själv och även överväger att rycka lurarna ur öronen på han och sedan ge han en jävla avhyvling när det kommer till vad han borde lyssna på och vad han lyssnar på, helt utefter att idealet att han är nyinkommen terrorist, han är tydligt från annan härkomst än Norden (han är svart), alltså borde han lyssna på svart musik" eller sin sorts musik terrorister lyssnar på. Eller barnmördare. Han kan hamna i många kategorier.

Tillbaka till nästa stjärna jag har kommit mig för att smått avlyssna ibland. Trebarns mamman, vit, lite för ung för att redan ha 3 kids, hon åker vagnen med barnen, hon klär sig propert men inte så som hon egentligen vill klä sig. Hon är inte riktigt bekväm. Slitet hår med, som när man kört lite för många färgningar på senaste tiden. Hon röker troligen men har med ytterligare gissning dragit ner på det sen ungarna kom. Hon visar lugnet mot barnen, som är vildar som inte hade mått dåligt av att få en rejäl örfil, samtidigt som hon ursäktar sig hela tiden för att hennes barn beter sig som idioter. Till slut så sitter barnen lugnt och resan kan börja. Då ringer hennes väninna och hon går från proper trebarnsmamma till en 19årig fjortis som endast vill bli uppmärksammad och få killen hon är 10 nivåer ifrån att troligen kunna få. Hon börjar prata om hur fucked up hon var under den barnfria helgen, vilka killar hon flörtade med, hur hon lurade en kille till att vänta på henne och sedan inte dykte upp. Ja, hon har helt enkelt betett sig exakt som killar gör.

Oavsett så säger hon det inför sina barn, högt, så ALLA i bussen hör hennes samtal. Mina frågor som då viner genom huvudet är; Är du efterbliven? Vart var du när dom skapade mobilen så man slapp skrika till varandra på långt håll? Och du undrar varför dina barn inte har något sånär respekt för dig med tanke på hur du beter dig tillochfrån framför dem?


Vissa människor passar inte in i sin musik. andra passar inte i sin roll man blivit tillgiven. Oavsett så stör det mig att titta på er precis som mitt ansikte troligen stör er.


Det var bara några av dagens reflektioner folket. Ha en trevlig kväll.

Likes

Comments

Hej där, era glädjedödare!

Jag gjorde ett test på en hemsida gällande kost och hälsa. Enligt uträkningen som jag mottog så har jag både dålig kost och för högt blodtryck. Anledningen till det stör mig är för att ni, eller rättare sagt, eran app är ren skit. Hur f*n kan den j*vla apparaten veta något om mig, baserat endast på min vikt, längd och önskan gällande målvikt? Den känner inte mig!? Den vet inte hur jag ser ut!?

För att förklara det enkelt för er så ser jag bra ut. Jag är enligt mig själv fantastiskt snygg. Jag har fina magrutor som jag brukar berömma för mig själv i spegeln varje gång jag duschat. Jag har en fantastiskt käk linje och mina ögon tindrar fantastiskt i dagsljus samt förför både män och kvinnor under nätterna. Jag har vackra vader som vem som helst hos er hade blivit avundsjuka på! Då har jag inte ens berättat om min gyllenbruna hy som är amazeballs! Mitt smeknamn är "Chocolate Droppa". (Kevin Hart snodde det ifrån mig)

Det jag undrar är vem den här personen med tydliga nazistiska höger sympatier är som tror sig veta något om mig baserat endast på ytlig fakta!? Den JoltCola drickande, troligen mobbade, överviktiga, nörden som sitter och bygger detta program har troligen inte rört sig en dag i sitt liv förutom mellan pizzerian, godishyllan på ICA och chipsskålen på sitt soffbord! Det är säkerligen en sådan där som blev vald sist på idrotten i skolan men inte på grund utav utseende utan troligen på grund utav personen sög i allt som hade med idrott att göra. Att sedan sitta och bygga ett program om just kost och träning är vi nog alla överens om att den personen INTE borde göra.

Jag anser att man helt enkelt får göra om och göra rätt. Dessutom borde ni kanske rådfråga en person som själv tränar och är inne i svängen om råd så det stämmer bättre in och rätt frågor tas upp. Bär hjälm era hatiska förutsättande amatörer. Avgå. Alla.


Med vänliga hälsningar,

Gurra aka Chocolate Droppa

Likes

Comments