Tjo!

jag har inte haft tid att kunna blogga, jag har haft många prov och nationella att göra och sen har jag inte orkar att blogga häller.

Mitt schema (denna veckan som varit)

Måndag:  så var jag i skolan sen när jag kom hem så skypade jag med några killar som är as roliga heheheheheh.

Tisdag: jag var i skolan och när jag kom hem så chillade jag och inte gjorde så mycket.

Onsdag: ​som vanligt i skolan och efter skolan så åkte jag till Hillerstorp till en gård som heter Ågård. 

Torsdag: skolan, vi hade spexfoto och jag var en ryttare.

Fredag: skolan, efter de så åkte jag till Anneli och jag skulle sova där.

Lördag (idag): ​Bilträff i Jönköping med Anneli och hennes bror och tjej och kompis.

Söndag: åka hem från Anneli och chilla kanske städa på mitt rum

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Jag sitter i bussen på väg till Värnamo ska till en tjej grupp och dig ska vi vara ute i det fina vädret.
Skolan har varit trög i dag vi började 08:45 med nationella prov i matte sen återuppstod alla lektioner 10:30 men jag trodde alla började 11:00 så jag kom en halvtimme försent.
I kväll när jag kommer hem så ska jag duscha och sen ska jag små städa på mitt rum och byta sänglakan. Men sen ska jag nog inte göra så mycket ikväll så ni får ha det så bra.. 👌✔️

Likes

Comments

Hej!
Sorry jag har inte tänkt på att blogga i helgen men jag har bara sovit över hos Anneli, vi har varit i Anderstorp på motorbanan och hjälpt till med en massa. Just nu sitter jag i bilen och är på väg hem för kommer just i från Anderstorp, och när jag kommer hem ska jag bada och tvätta håret ordentligt.
Idag har det varit jätte varmt och jag har suttit i solen hela dagen så jag har fått lite färg jippi.... 👌☺️

Likes

Comments

Hej!!
Sitter på engelska lektion och kollar på en tråkig film så tänkte skiva lite här när jag ändå har tid.
I morgon är det 1 maj alltså är alla lediga från skolan, så jag ska nog hitta på något kul med mamma och pappa, om jag inte får åka till Anderstorp för att hjälpa Anneli med en grej. Tänkte på en grej i natt innan jag somnade om ni vill att jag ska göra videos typ som videobloggar och sminkvideos eller taggs.
Men ni får ha det så bra så hörs vi kanske senare ❤️❤️

Likes

Comments

Hej!!
Nu sitter jag på mitt rum och väntar tills att min buss kommer så att jag kan åka hem och lägga mig och sova och duscha. Jag fick åka med en lärare var där en timme försent men jag var där till niofikat så kom rätt så lagom. Jag har fått kolla på när ryttare hoppade över stockar och sen har jag fått duscha av en svans på världens sötaste friser häst med lång svart fin svans. Jag har fått lära känna dem som går i ettan som går i tvåan till hösten fick vara med på deras ekonomilektion i går och det var ganska najs för att se hur deras lektioner ser ut.
Nu ska jag kolla litegrann på Facebook och på youtube medan jag väntar tills klockan tio i tre heheheh, kan försöka skriva lite sen om jag kommer ihåg det!!

Likes

Comments

Hej!
Imosche skulle jag med tio i åtta bussen ut till stallet men ingen sa något till mig så jag missade den hahahah, så nu sitter jag i trappan utanför matsalen och väntar på vaktmästaren som ska köra ut mig till stallet.
Idag ska jag åka hem så ska bli sköt att få komma hem och sova i min säng i natt, har saknat min hund med så ska bli skönt att få gosa med han med ❤️❤️.
Jag har sovit jätte skönt i natt alldeles för skönt ville inte gå upp i mosche Hahahahahahah..

Likes

Comments

Hej!
Sitter hemma i soffan och väntar på att min buss ska komma, jag ska ju till tenhult idag och ska få träffa alla lärarna och rektorn. Jag ska sitta på bussen i 2 timmar och 53 minuter med massa byten på de ska bli skoj men jag ska snacka med wilma på väg dit så jag har någon att snacka med för det kommer vara ganska långtråkigt annars.
Jag kan blogga med i kväll när jag är på skolan och vad jag har gjort...

Likes

Comments

Hejsan!!
Jag sitter på so lektion just nu och min lärare snackar om uppsatts tror jag heheheheheh, jag hatar denna lektionen för vi ska skriva en uppsatts på 2000 ord och jag vete fan vad jag kan skriva om.
När jag kommer hem i dag så ska jag städa mitt rum sen ska jag ut och springa lite efter som att jag inte kommer kunna gymma denna veckan så jag får ut och springa istället.
Imorgon ska jag till Jönköping och jag ska sova där tills på onsdag, så jag ska åka buss i 3 timmar jippi och på onsdag när jag ska hem så ska jag till Värnamo för jag går i en grupp där i och vi skulle på agility och kolla på hundar ska bli så kul.
Men ni får ha det så bra s hörs vi senare idag ❤️❤️

Likes

Comments

Hej!!
Nu sitter jag och Skypar med en som heter Jonathan men kallas Jonte, heheheheheh han är faktiskt rätt så rolig.
Idag ska jag på kalas hos min pappas brors barn som har fyllt år redan så vi ska till dem och fira hennes födelsedag. Jag vet inte än men wilma kanske kommer senare med och kanske ska sova över inte helt 100 på det men jag hoppas det! Imorgon har jag en vanlig skoldag och sen på tisdag ska jag till Jönköping till den skolan jag kanske ska gå på, jag ska stanna där tills på onsdag så att jag får testa på internatet där med för om jag kommer in så ska jag sova på internatet.
Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska iväg snart ska bara snacka med Jonte lite till sen ska jag fixa mig eller något, men vi ses så länge....

Likes

Comments