Halloj, allt bra? Här är de hur bra som helst iaf 👍 ska snart ut och springa, rensa tankar osv😄 idag har jag inte gjort så mycket har mest tagit de lugnt och spelat hayday med syster min. lol.. Imorgon blir den största delen att vara på vallen och kolla match och stå i kiosken med Elma.
Blir tidig kväll idag, ska få in dygnsrytmen tills skolan börjar👍
Ha de // Malin ❤

Tröjan ja beställt idag, ifrån Gina 👌
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vakna halv 1 av att min mamma väckte mig.. Suck, menmen, har kollat på "step up revolution, en av dom bästa filmerna jag sett, den tipsar jag verkligen nu ska ja bara ta de ännu mer lugnt och tagga match som spelas på vallen klockan 17:00. Tagga nu tjejer! Sen ikväll ska jag till min syster antagligen, lä färga mitt hår. Mitt hår är kaos i utväxten, typ gult så lä fixa de så fort som möjligt för så här kan ja inte gå runt. Jaja, ifrån de nu så ska ja gå ner och hämta ett glas mjölk och som sagt bara ta de lugnt.

Igår kväll så snackade jag med Anton i två till tre timmar, vi snacka om precis allting, och då menar jag om allting Så sjukt:P Sen la vi på vid ungefär kvart i 2, då slog jag på "dumma mig" och var ju på sånt humör då man är över trött och skratta åt precis allt, så just då var det den roligaste filmen jag någonsin sätt xD haha.. Men somna typ nästan på en gång. Saknar honom så otroligt mkt..
Men ha en bra dag // Malin

 

Likes

Comments

Vakna typ alldeles nyss. Somna ganska sent igår.. Inte bra, idag ska ja göra så lite som möjligt. Förutom att köra ett träningspass
med mamma då. Men annars ingenting. Ikväll ska vi käka grillat, så sjukt gott. Tröttnar aldrig 😂👍 imorgon ska ja spela match hemma emot bullermyren, alltid kul att spela match. Den bästa träningen 👌 nu ska ja försöka komma upp ur sängen och gå hem. De får väl ta sin lilla tid, men snart så;) hoppas alla får en bra dag! 👍❤ hörs vi sen!

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg hem ifrån Göteborg, och sitter och tänker på hur jag ska göra min andra blogg på för sätt, om ja ska byta portal eller om ja ska ha kvar nattstad. Tror att det är enklast så. Men den andra bloggen ska vara för mina närmsta och min familj, en helt vanlig blogg med vad som händer i mitt liv och även så jag får skriva av mig ibland. Känner att alla inte behöver veta vad som händer i mitt liv. Men kommer ha kvar den här bloggen och blogga på den här också 👍

Har iallafall vart i Göteborg sen måndags. Har haft de helt sjukt bra. Vart med Anton ❤ hela dagarna. Vi har vart på bio vi har haft filmkväll, gjort massa kul. Ska försöka komma dit så fort jag får tid och pengar.
När jag kommer hem ska jag träffa min älskade lilla syster som fyllde 8år i onsdags, blir en kväll med henne. Mys som vanligt! Men vi hörs, ha de!:D
Likes

Comments

 

Likes

Comments

säger godnatt och kollar bästa Pretty little liars :D godnatt sötnos:* 

 

Likes

Comments