Allt med ordet ”oss” startade för flera år sedan. Vi var inte mer än barn, vilket känns rätt konstigt idag när man väl tittar tillbaka. Vi var barn som gick i högstadiet, då vi egentligen kanske ville anse oss själva mer som unga vuxna.

Jag minns otroligt väl när jag fick notisen på min telefon den där fantastisk soliga vårkvällen år 2013. Instagram var något helt nytt och appen kik var något som alla i vår ålder bara hade. Notisen på instagram visade att någon vid namn Karl Borgenhard hade kommenterat min (väl-igenom-tänkta)selfie. ”Kik?”.
Vem var denna Karl? Var han från stan?
När jag tryckte på profilen kom en profilbild upp med en kille som såg ut vara i min egna ålder. Tankarna spred sig i huvudet. Vem är han? Vad vill han mig? Nyfiken som jag var och är, så sökte jag på instagram-namnet på Facebook. Rätt som det var kom jag in på någons sida, denna någon bodde i ett samhälle utanför stan och var dessutom lika gammal som jag själv. Efter mig egna research så svarade jag på kommentaren med mitt egna kik-användarnamn. Sedan den dagen har tanken på denna Karl Borgenhard aldrig släppts.
Efter att vi båda vart olyckligt kära i varandra fram och tillbaka i flera år, så blev det äntligen vi på riktigt för snart två år sedan.

Finns ingen som har fått mig att skratta så mycket eller fått mig att även älska mig själv. Jag ser ingen framtid utan Karl, bara med Karl. Tack för att jag får vara din.

Jag älskar dig Karl Borgenhard. Min allra bästa vän och min största kärlek.

(Med tanke på att det är alla hjärtans-dag imorgon och att jag tyvärr inte får fira den tillsammans med dig)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Nu var det ett bra tag sedan jag syntes till på bloggen. Har haft så mycket att göra, jobb, dans och mitt gymnasiearbete har vart i fokus.
Jag gör mitt gymnasiearbete själv vilket är tufft, det är verkligen tufft. Men jag är så oerhört stolt över mig själv att jag valt att göra det själv dock. Tror det kommer bli jättebra trots hur jobbigt det har varit både fysiskt och psykiskt.
Dessutom har jag åkt på en rejäl hosta. Trodde från början att det bara vara stress-hosta, brukar nämligen få det när jag är stressad och har mycket att göra. Men det har hållit i sig nu i snart två månader och som tur var så fick jag en receptbelagd hostmedicin förra veckan. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre för att nästa vecka så åker jag till Norge för att åka skidor, äta god mat, gå på after-ski och bara leva livet i fjällen. Så skönt! Behöver verkligen detta.
Den senaste tiden har jag dock haft det så roligt samtidigt som all stress. Vänner är livet. Och vänner är viktigt! Det är viktigt när man är i ett förhållande att man inte glömmer bort sina vänner och inte minst sig själv. Jag älskar Karl och jag älskar min vänner. Livet är bra!

Kram från Amanda

Likes

Comments

Dessa människor man har omkring sig, 5 dagar i veckan. Som man skrattar, svettas och utvecklas tillsammans med. Dessa människor betyder så mycket för mig.
Har man en riktig pissdag så vet man att den blir bättre så fort man tar steget in i danssalen. Är så oerhört tacksam att få vara en del av dessa. I så många år nu som man har hållit på med denna sport, så är det verkligen dom runt omkring som gjort det värt all den tid man lagt ner och kommer lägga ner.

Tack hörrni!

Likes

Comments

Hejhej bloggisen!

Dåligt med uppdatering, men det händer så mycket i livet just nu. Både super roligt men också ganska jobbigt i vissa lägen. Dessutom mår jag inte helt hundra, konstant huvudvärk och allmänt låg. Men fick dra mig till skolan idag ändå.
Efter skolan var jag och hämta lite paket, som bl.a innehöll nya skor och julklapp till mamma och pappa (bäst att vara i tid ;)).
Dum som jag är så glömde jag mina engelskaböcker i skolan, då jag har test imorgon, så fick smita tillbaka till skolan. Passade även då på att skjutsa hem Karl så slapp han gå i regnet i till stationen. Snäll tjej.

Nu så tänkte jag äntligen slå mig ner och plugga lite engelska och försöka skriva klart en socialpsykologi-inlämning. Kul va?

Ha de gött!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

I helgen var det som sagt tävling i Lidköping som stod på schemat. Det blev en heldag i hallen med en massa inspiration och hejande på dom andra dansarna från Art Dance.
För min del så blev det pallplats på båda, 3:a i duo med Nora och 2:a i solo. Underbart att få lite revansch och även lite svar på att de man lägger så mycket tid på.

Idag hade jag det första juridikprovet för terminen, 5 kapitel fick jag med ett leende plugga på. Med lite tur så var inte provet allt för stort eller svårt. Så håller tummarna att det gick vägen.

Jag har även fräschat upp håret med lite gråa toner. Blev super bra, och är hur nöjd som helst. Ni kanske lägger märke till det i bilderna nedanför.

Ni får ha det bra! Vi ses, kram

Likes

Comments

4:a i disco duo
2:a i disco singel
1:a i hiphop bigteam,
otroligt rolig lördag, om en vecka väntas ännu en tävlingshelg!

Likes

Comments

Hej och FÖRLÅT!
Har verkligen haft fullt upp och bloggen har helt enkelt lagts åt sidan. Skolan, jobb, träningar, tävlingar och annat skoj har kommit emellan.

Så lite uppdatering. För snart två veckor sedan gjorde jag min debut i Disco solo. Gick sådär, men hade inga andra förväntningar heller. Så nu laddar vi upp för nya tävlingar som ger nya möjligheter.
Idag är det studiedag, vilket kommer fyllas med träning med min duopartner Nora.
Tänkte även städa lite och plocka lite, tycker det är så skönt att ha ordning och reda.

Igår bokade jag även tid hos frisören. Mitt hår har växt en hel nu på sistone, vilket jag är sjukt glad över. Men måste bara få lite mer ordning på det och så ska jag försöka få bort det guldiga/gula nyanserna och satsa på lite gråare toner. Bild på resultatet kommer senare antagligen.

Vi ses snart igen, lovar. Kram

Likes

Comments

Och så var dagen här. Fyfan va grym jag är. Äntligen har jag fått mitt efterlängtade körkort. Halkan gick bra, uppskrivningen gick bra och uppkörningen gick ännu bättre. Är väldigt stolt över mig själv. 


Ha de gött, jag lär ströga hela veckan lång!

Likes

Comments