Første innlegg i ny blogg — hvem er jeg?

Kattene våre, en norsk og en gresk. Og hunden vår Hulken foran hønene.

Yndlingsdinosauren min, Lil-Babs. Babs fra filmen ‘flukten fra hønsegården’ og Lil som i rappernavn. Hun er så fin og god. Jeg bare håper hun får mere fjær snart 🦖💕

Hei!
Dette har jeg jammen tenkt på lenge. Min forrige blogg var noe jeg koste meg så mye med, men den var på blogg.no og ble derfor slettet i likhet med så mange andre blogger.
Det føles godt å være i gang igjen. Jeg vet jo ikke om det er noen som kommer til å lese dette, men jeg har et litt større skriveprosjekt som jeg ønsker å ta fatt på, og skriving er som med alt annet, at det bør gjøres ofte for å vedlikeholdes. Derfor skriver jeg her, for å opprettholde flyten.
Samtidig så legger jeg ikke skjul på at det hadde vært veldig koselig om jeg kunne få lov til å være den bloggen som noen koste seg skikkelig med! Da jeg leste blogger, så gledet jeg meg til nye innlegg og koste meg så mye med å lese.

Uansett. Jeg er ikke den samme gulltopp som skrev på den forrige bloggen for mange år siden. Man forandrer seg med årene, heldigvis 😅
Langt om meg; jeg bor i hus med mannen min, vi er 34 og 35 og har vært gift i 12 år og sammen i 17. (Shit, det hørtes lenge ut når jeg skrev det.) Vi har hunder, katter og høner. Vi har pusset opp nesten hele huset, og har noen prosjekter til som skal ferdigstilles sånn at huset blir klart til salg neste år. Vi drømmer om gård, og skal realisere planen neste sommer. Jeg prøver å finne hverdagsgleder mens vi venter på gården, så ikke det tar opp all tankekapasitet.

Jeg er glad i naturen, særlig skogen, dyr, lage mat, (periodevis) gamle ting og tidligere tider, instagram, campe i Bertha (van’en vår), hytteturer, Hans Børli, filmer/ serier, bøker, strikking og svømming for å nevne noe. Jeg lever i sloth-mode og mener at livet er rikt nok til å bare være sus i myrull 😉
Jeg er skikkelig introvert og loner, og det er heldigvis Gubben også, hvis ikke tror jeg det kunne blitt litt kræsj. (pink.)
Jeg er ikke så veldig nøye på ting, tar ikke meg selv så høytidelig, og er ikke så opptatt av å passe inn. (Og har heller aldri følt at jeg gjør det.) For meg er det som for Helge Ingstad, at «det er blant mennesker at ensomhet blir til.» Jeg tror aldri jeg har vært ensom når jeg har vært alene.
Det var en hel masse om meg, men jeg følte jeg måtte gjøre unna introduksjonen og ikke bare starte rett på med innlegg.
Hva kommer bloggen til å handle om?
Alt. Det er vel sånn at nisjeblogger er de som gjør det best, men jeg orker ikke å måtte tilhøre en viss gruppe eller ikke å kunne skrive om det som faller meg inn. Det er kanskje kortere å skrive hva den IKKE kommer til å handle om; dagens antrekk, trening og skjønnhetsbehandlinger kan jeg iallfall garantere at det ikke blir noe av 🤣 Det overlater vi til de ekte influenserne.

(Beklager hvis avsnittene er rare, eller innlegget merkelig, dette er første gang jeg prøver å blogge på mange år, og attpåtil fra mobilen.. 😅)

Håper du som leser har det bra. Gode ønsker fra Gulltopp.

Liker

Kommentarer