woohoooo heeej heeeej.....(ja det var ett ironiskt glädje i den hälsningen.. Har ni någonsin funderat på varför dåliga saker alltid händer samtidigt?? Jag tror banne mig det är något magiskt med det för det är alltid så..

Det började redan i Måndags då vattnet gick sönder här... vi hade vatten i köket och badrummet men duschen fungerade inte.. och det roliga var att jag hade storstädat hela lägenheten måndagen och längtade efter en dusch men icke... så tisdagen nu då....

Började med att lukta fruktansvärt illa enligt mig själv (hjälpte ju inte att Dasha skulle springa och sniffa på mig heller under jobbet -_-

Valde att handla lite innan jobbet och när jag kom till jobbet så frågade jag om jag kunde låna kylskåpet lite för hade kylvaror, men jag glömde av att vi inte kan ha vissa kylvaror på jobbet pga av hälso själv såå ahhh jag fick bara slänga mina varor jag precis köpt.. kändes ju sådär.. så den dagen på jobbet ville jag bara hem.. ingenting var roligt och jag var bara trött på det hela..

När jag gick hem så stod det som spö i backen och jag blev dyngsur men jag var lite gladare för Osman hade sagt att duschen var lite lagad så det gick att ta en dusch om jag ville <3<3

Precis innan min bostad mötte jag 2 killar och det började med att vi dansade armkrok mitt ute på gatan i regnet (Var nog det ända som var kul med denna dagen)

Kom hem hoppade efterlängtat in i duschen och började med att shampoonera mitt hår...fullt med lödde i mitt hår så stängs vattnet av.............................mmmmm.............en mindre glad jag.. går till sängs förbannad, osman försöker dock göra mig på bättre humör vilket hjälpte lite...

Plötsligt började jag märka att min telefon började bete sig konstigt.. kunde inte laddas ordentligt och hackade m.m..... Ni hör ju... det är ju någonting med det här... Får ett meddelande på telefonen att mobilen håller på att överhettas och måste stängas av... :O INTE min dag!

Fick ställda mitt alarm på Osmans telefon och när jag vaknade på morgonen så var telefon exakt detsamma. stängdes av efter 30 sek.... sååå nu har jag ingen telefon... WEEEEJ!!!

Och på Onsdagen hade vi inte heller något internet hemma pga att Sinan inte betalat räkningen -_-

Och idag (Torsdag) Så gick jag till 2 mobil affärer oh frågade om hjälp och båda sa att det bästa är om jag lämnar in min telefon på Samsung...:'( Åhhhhh!!

Gick hem och skulle söka efter Samsungs affär här MEN MEN MEN Sinan hade glömt säga till oss att han bytt lösenord och namn på vårt bredband, så fram till 19:00 så har jag levt utan internet i 2 dagar, vilket var samtidigt lite skönt, men man saknar att prata med vänner och familj.. any way.. så fick jag äntligen internet här så nu kan jag i alla fall använda min dator, så i morgon åker jag till Dundrum shopping center och snälla hoppas på goda nyheter att de kan hjälpa mig.. Snälla håll tummarna för mig.. Jag är så dålig i sådana här situationer, även om det inte är så illa så får jag panik över sådana här grejer :'( Usch tänk om de inte kan laga den eller vill ha min garani (vilket ligger i en nerpackad låda i Heberg/Sverige)

Så ja.. önska denna grottmänniska lycka till i morgon.. och jag rekommenderar faktiskt folk att släppa taget om sin telefon i några timmar bara att känna den känslan att inte känna det beroendet och stressen..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments