... ska man känna sig så förbannat misslyckad?? Som man inte är värd något?? Jag hatar verkligen när jag mår så här!!
Det har ju gått så bra ett tag. Allt kändes som att det var på väg att bli helt bra. Som att allt var på väg och lösa sig. Och så kommer det ett bakslag. Ett rejält ett också!! Och helt plötsligt så känns det som om man är helt ensam!! Jo jag vet att det bara är för mig att höra av mig till vänner. Men hur lätt är det när man inte mår bra?? När man bara vill skita i allt? Men ärligt talat så känns det som att allt kvittar just nu!! Så nu vet alla det.
Så nu har jag fått gnälla lite. För det är man ju bra på.Tur att man är bra på något!!
Blir väl att krypa ner och kolla lite på en film. Och hoppas att alla tankar kan lämna mig ifred lite så jag får sova.

Imorgon är det black friday. Så många affärer som har rea. Kanske vore något så man får lite annat att tänka på ett tag. Kanske gå ut till DollarStore och kolla lite med. Får se vad man gör. Den som lever får se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

... Jaha då var det ny vecka med nya möjligheter. Och som vanligt när jag ska upp tidigt, ja då kan jag inte somna kvällen innan 😯 Så det har ju inte blivit speciellt mycket sömn. Men är ju inte mycket att göra åt. Bara gå upp och se glad ut.
Blev ju lite pigg när jag kom ut. Var inte speciellt varmt ute. Men här på bussen är det varmt och gott. Värsta är att man slöar till. Och så har de nedsläckt i bussen med. Så då blir man ännu tröttare. Tur att resan inte tar så väldigt lång tid 😊 Så nu är det bara att njuta av värmen innan man ska ut i kylan igen 😊😊
Hoppas att alla får en bra dag, för det ska jag ha 😊

Likes

Comments

.... har en riktigt dålig dag idag. Den började bra men nu känns allt så meningslöst. Tänkte jag skulle kolla på film. Helt plötsligt känner jag bara att tårarna börjar rinna. Och jag vet inte varför 😢😢 Känner mig helt plötsligt bara nere, värdelös, ensam!! Ja allt känns helt hopplöst! Känns som man inte betyder något för någon. Som man inte har några vänner eller något. VARFÖR???
Det var så längesedan som jag hade en sån här dipp! Trodde jag skulle slippa att ha de. Men så helt ur det blå så kommer det tillbaka igen. Och med dubbel kraft!! Vill verkligen inte må så här. Vill inte ha det så. Vill bara må bra. Men tydligen så är jag inte riktigt där än. Tydligen får man räkna med att ta steg tillbaka innan man mår bra. Och nu har jag tydligen tagit det steget tillbaka!!
Bara försöka ta nya tag och komma över detta. Men det är inte det lättaste kan jag lova. Men ska försöka. Men INTE idag!!!

Igår var jag iallafall hos mamma en sväng. Hon bjöd på mat. Var ju bra för då vet vi ju att båda två åt ordentligt. Gott var det med.

Likes

Comments

.... ja men vad härligt det är att ha ont i ryggen. Eller inte. Tack vare att de inte kan sanda som de ska i denna byn, så ska en annan få vara hemma från jobbet, för att man inte kan ta sig upp ordentligt från sängen!! Att de inte tänker på att folk kan halka när det är blankis på trottoaren. Och sen snö på det. Då är det inte lätt att se om det är is under. Men jag lovar att jag märkte och kände det. Tyvärr för sent!! Känns ju verkligen bra. Eller inte!!!! Men men är ju inte mycket att göra åt. Men att en sådan liten rörelse som att halka och vrida ryggen, kan göra ont så länge. Det är illa det!! Så har inte blivit så mycket gjort nu tack vare detta. Håller mig så varm jag bara kan iallafall så kanske smärtan ger med sig.

Nu har jag fått gnälla lite 😊😊 Inte för att det hjälper men vill jag göra det så gör jag det 😊😊

Funderar på om jag ska göra mig en stor kopp varmt te och sen sätta mig och läsa lite. Fick låna en bok i onsdags av Carola. och började läsa lite på vägen hem. Den verkar jättebra. Min slags genre av böcker. Förutom skräck då 😊 Så det får nog bli så. Lite musik i bakgrunden, gott te och en bra bok. Plus täcke och filt. Låter bra det tycker jag 😊😊

Hoppas att alla har en bra fredag och helg. Det ska jag försöka ha fastän att jag känner mig som 100 år!!

Likes

Comments

....vad jag inte mår bra. Började med mitt öga för några dagar sen. Det började klia och rinna. Sen har det bara fortsatt. Nu kliar, rinner och svider det. Jättekul eller inte. Känns som den gången jag gick ögoninflammation. Började på samma sätt. Så det skulle inte förvåna mig om det är det igen.
Som om detta inte vore tillräckligt så känns det som att något är på gång i kroppen. Jag fryser och svettas. Och är varm på pannan. Man känner sig inte så katig kan jag lova. Känns som om man bara vill dra täcket över huvudet och sova tills man är helt frisk. Men tyvärr kan man ju inte göra det! Jag vet att jag gnäller. Att det finns folk som har det mycket värre. Men just nu skiter jag fullständigt i det!!! Vill jag gnälla så gör jag det!!
Hoppas verkligen att jag känner mig bättre imorgon. För det är praktik igen. Och imorgon ska jag utöka tiden. Så måndag och fredag ska jag vara 7-15 och onsdag ska jag vara 16-21. Ska bli kul att jobba en kväll med så att man får prova på det med. Och inte bara jobba dagar.
Men men. jag får väl se hur jag mår imorgon. För känns det som det gör ju, så tänker jag inte åka in. Men jag håller tummarna. nu säger jag god natt och hoppas på en natt med bra sömn och att jag vaknar utan att må skit.

Likes

Comments

.... I'm alive!! Knappt iallafall. Blev att ringa till praktiken och säga att jag inte kom idag. Lovar att jag inte hade varit till någon nytta ändå. Sen somnade jag om lite. När jag sedan vaknade till för att gå upp och ta min medicin, ja då höll jag knappt på att komma upp. Tala om att kroppen inte vill idag. Känner mig som 100 😑 Men men inte mycket att göra åt. Bara att hålla mig varm. Brukar mjuka upp lederna.
Sen var det ju bara att sätta sig och fylla på dosetten. För självklart så gjorde jag ju inte det igår kväll när jag tog sista. Annars brukar jag ta det på kvällen. Men gick ju bra nu med. Så nu är den påfylld för hela veckan 😊

Nehe om man skulle ta sig något att äta. kan ju vara en bra idé. Se om det finns något gott hemma 😊 Men något ska det väl finnas att tugga på. Har ju gomiddag sen om jag vill. blev ju en del chiliconcarne kvar och jag fick hem en burk 😊😊

Likes

Comments

Jaha blir inte alltid som man tänkt! Trodde att vila skulle göra att jag mådde bättre, men tji fick jag. Känns som kroppen inte alls vill som jag vill. Så jag tror att det är dags att krypa ner ordentligt i sängen och försöka sluta de blå. Och blir ingen praktik imorgon. Utan kommer att hålla mig hemma. Bara ta det lugnt och dricka varmt och hoppas på att jag mår bättre snart. HATAR verkligen detta. Trivs ju som fan på praktiken. Men är ju ingen som tackar en om man går dit och blir sämre. Så denna gången får jag nog vara en duktig dotter och lyssna på min mamma. Inte vara så förbannat envis 😊 Är både bra och dåligt att vara envis, men nu är det bara till min nackdel att vara det. Så nu blir det medicin och sen godnatt!!!

Likes

Comments

... ni vet när man får sådant sug efter något.  och så måste man bara ha det. sånt fick jag igår. Jag blev så sugen på mammas chiliconcarne. Så idag var det bara att fixa bönor så vi kunde göra det. Så för första gången i mitt liv så har jag gjort chiliconcarne 😁

Men nu är det ju så att jag har ju under några dagar inte mått bra. Och dagen har ju knappast blivit bättre. Känner mig ännu sämre nu. Ont som fan överallt!! Så jag tror att jag skulle ha stannat inne och bara tagit det lugnt. Men nej då. Då är man så dum att man ger sig ut. Och nu får jag lida för det 😨😨 Känns som om hela kroppen säger ifrån. Inget fungerar som det ska. JIPPI eller inte!!! Så nu blir det att ta det lugnt. Och verkligen hoppas på att jag mår bättre till imorgon.  För som det känns just nu så blir det nog sängen för mig imorgon!!

Likes

Comments

... Vissa människor förvånar mig verkligen inte längre. Har bara lite svårt att förstå hur de tänker. Från att ena dagen sitta och snacka skit om folk. Hur illa de tycker om de andra och hur de ALDRIG skulle kunna umgås med de. Till att helt plötsligt vara väldigt goda vänner!!! Jag förstår inte riktigt detta. Varför då snacka skit? Varför inte bara kunna stå för att man umgås?? Ja jag säger bara det. Herregud. Tala om att vända kappan efter vinden. Men de visar sitt rätta jag. Vem vet om de inte snackar skit om mig med??? Skulle faktiskt inte bli förvånad. Men men är ju inte mina bekymmer 😊😊

Irriterande att inte kunna sova. Förstår inte varför det alltid ska bli så här. Kan vara hur trött som helst, men när jag väl lägger mig, ja då kan jag inte sova. Men tror det är pga värken. Har ju haft riktiga problem med mina leder idag. Speciellt händerna. Fick till och med ont när jag sms:ade med mamma innan 😯 Mindre roligt kan jag lova. Men är ju inte så mycket man kan göra. Bara bita ihop och se glad ut. Det börjar man ju bli bra på att göra. Dölja hur det egentligen är. Kanske inte det bästa att kunna göra men ibland orkar man inte med alla frågor!!!

Nehe om man skulle göra ett nytt försök att sova. Hoppas verkligen på att det går bra denna gången. Börjar bli ganska jobbigt för kroppen när man inte kan sova ordentligt. Och när man väl somnar, ja då sover man ändå inte så många timmar. För att man har blivit så väldigt lättväckt. Kan ju till och med vakna av att Elvis hoppar ner från sängen. Eller om någon går i trappan. Och så lättväckt har jag inte varit innan. Skumt är det iallafall. Vet inte om det kan ha med min medicin att göra. Eller att jag inte känner mig säker så det är därför jag inte sover djupt. Tror jag ska prata med läkaren om jag inte kan få prova ett kedjetäcke. Och se om det hjälper. Kanske just det som behövs. Att man ska känna närhet. Jaja vi får se hur det blir. Nu blir det väl strax stekjärnet om jag inte somnar 😂😂😂😂

NATTI NATT ALLA ❤❤

Likes

Comments

Så skönt att vara ledig varannan dag. Känns som att man behöver det nu i början innan man kommit in ordentligt i jobbet. Men går bättre och bättre iallafall för varje dag. Igår så var jag till och med själv inne hos två av de boende och hjälpte dessa. Tyckte det gick hur bra som helst. Så man börjar väl bli lite mer varm i kläderna 😀 Och så har jag ju fått nyckel och namnbricka med. Så nu känns det lite mer på allvar 😊 Kan inte annat än att säga att jag trivs som fisken i vattnet 😊

Nu blir det att fixa lite mat tror jag. Börjar känna mig hungrig. Så då är det lika bra att passa på att göra det 😊 Hoppas att alla har en bra dag iallafall 😊

Likes

Comments