Yenna, bujo, kennelnamn

Vi börjar med en uppdatering om Yenna som är kvar hos veterinären. Inget mera blod i varken kräks eller diarré. Inte något kräks sen igår. Diarré senast i natt. Lite piggare. Hade travat lite igår men trött idag. Ätit lite men ingen större aptit. Så långsamt går det åt rätt håll.
Visst hon hade eventuellt kunnat få komma hem idag, men hon är ännu trött, ännu diarré och får vätskeersättning som jag tolkade det så tyckte det kändes bäst att hon fick stanna en natt till. Är hon inte pigg alls och vi dessutom har andra hundar hemma med energi så kändes det bättre att hon har personal runt sig med rätt kunskap att få henne på fötterna igen. Vi håller tummarna på att hon kommer hem imorgon. Nu saknar jag henne verkligen!

Igår satt jag och kladdade lite i min bujo för att lättare ha koll på vad vi ska kunna och vilka saker alla hundar behöver träna på. Som det ser ut i dagsläget tränas Yenna för debut i hoppklass (träningen ligger självklart på is tills hon är helt bra igen och vilat upp sig). Alla 3 kommer tränas i rallylydnad och förhoppningsvis kommer alla att göra någon start under 2018. Allt beror på hur det rullar på för oss, hur det ligger till med passande tävlingar och sen hur det ser ut med valpar för Novas del.

Vi fick hem papper från SKK, nu har kennelnamnen skickats till FCI och sen skall det ju publiceras i Hundsport och eventuella protester kan komma till 5/1 om jag minns rätt. Så vi håller tummarna på att allt går bra där.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

  • 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229