Suck....

Någon flyttar sina hästar. Någon annan sover med sin hund i ett skyddsrum. Poliser skjuts på med raketer. Några tänder eld ett par raketer i en galleria.

Vart är vi påväg? Guld i kanten till alla som bojkottar dessa raketer!

Vad jag vet så har vi "bara" en hund som reagerar. Men det är vansinnigt. Det är inte kul att se henne så påverkad som hon kan vara. Så under morgondagen lär vi inte lämna henne själv alls utan oss. Vår närvaro har gjort henne betydligt lugnare än utan sällskap.
Häromkring skjuts det redan..

Just nu har vi selregel på våra hundar. Halsbanden är lättare att ta sig ur och därför är det ett gemensamt beslut om att dem nu går i sele. Måttsydda selar som passar hundarna bra känns extra bra just nu. Lexie och Yenna är lite besvikna verkar det som eftersom dem inte får springa lösa på promenaderna just nu då det redan började igår. Efter nyår hoppas jag det lugnar ner sig och vi kan återgå till allt det normala igen!

Hur har ni det med nyår och era hundar/övriga djur?

Bild lånad från Facebook.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

  • 2017

Gillar

Kommentarer

Carolinaunbeck
Carolinaunbeck,
Hugo brukar börja skälla en hel del när det skjuts som mest men det är ändå väldigt lätt att lugna ner honom. Han reagerar starkare om han ser allt ljus men kan han inte se ut så är han relativt lugn 😊
nouw.com/carolinaunbeck
guldtassar
guldtassar,
Så skönt att han är lätt att lugna! ☺
nouw.com/guldtassar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229