Lexies träning

Som sagt så introducerade jag slalom för Lexie idag, hon har tidigare inte ens gått in i det utan bara tittat på mig konstigt och undrat vad jag höll på med. Yenna tränas med bågar men det lär inte Lexie göra. Hon tycker dem är konstiga. Hade i och för sig bågarna på ena sidan och skippade de på andra sidan. Tog hjälp av klickern som hon verkligen fattar och gör mycket för när hon vet att den är med. Vi testade till en början att bara varva en pinne eftersom det kändes som en lagom start med tanke på hur hon reagerat innan. Jag är riktigt nöjd med henne och att hon faktiskt klarade det bättre än vad jag väntade mig. Så det blir att fortsätta och utveckla detta nu så vi får ordning på det.

Mina hundar funkar riktigt bra med klicker så skall börja använda den mer och mer i träningen eftersom det verkligen ger resultat. Har klickat Yenna på däcket också som hon inte alls gillat, så skall verkligen använda den mer i inlärning.

När husse kom hem tog vi oss ut på en promenad i skogen, vilket dem verkligen uppskattade. Kommer att avsluta inlägget med en bild från skogen och sen 2 klipp från dagens träning.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229