Lexie 2017

Ja året började ju med att Lexie flyttade in, det tog inte lång tid innan hon och Nova fann varandra. Det hela började bra och grundträningen startades. Det tog dock inte så lång tid innan jag började märka lite annat rörelsemönster hos henne. Men det känns som att ni har hört så mycket om denna bit så i detta inlägg tänkte jag inte skriva om Lexies rehab osv. Nu fokuserar vi på annat.

Jag har kämpat otroligt mycket med hennes inkallning. I början av våren och när vi var hos Sandra och hundarna sprang lösa så tror jag att vi kämpade i 10-15 minuter innan vi fick tag i henne. Mycket fokus har legat på inkallningen, den har verkligen gått framåt och idag har jag absolut inga problem med inkallningen.

Lexie vill alltid vara nära och igår somnade hon hängandes över mig, haha.

Vi började träna grunder i agilityn men fick ju avbryta på grund av ryggen, till sommaren hoppas jag att vi kan ta tag i det igen om vi kommit så pass långt med hennes rehaben.

Jag ser verkligen framemot 2018 med Lex. Så otroligt glad och tacksam för all hjälp vi får från Christine på Anicura Västra Djursjukhuset. Det är otroligt skönt att ha någon med sig in i rehaben och när man skall börja bygga starka muskler.

Vi har börjat testa lite rally också.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra,
Vilka fina hundar, hoppas att allt går framåt med Lexie
www.teamkjellstrm.blogg.se
guldtassar
guldtassar,
Tack ❤ Vi kämpar på!
nouw.com/guldtassar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229