Det börjar ta form

Nu börjar det kännas som att det börjar ta form här på bloggen! Hundarna har fått varsin sida, just nu ligger där bara grundläggande information, mer kommer att komma, det kan jag lova er. Om ni undrar något specifikt så är det bara att fråga. Jag svarar så gott jag kan.

Det kommer även att komma mer information om vår hundhållning, foder, tankar kring motion och träning, aktiviteter osv. Ni kommer ju att märka det!

Jag tänkte att jag snart skall skriva om året som har gått, tänk att 2017 snart är slut, det känns lite galet faktiskt. Samt skriva om målen inför 2018 då vi dels tänkt komma igång med hundarnas träningar, tävlingar och självklart även bloggen! Det skall bli intressant. Kollar runt på vad för människor jag kommer behöva ha runt mig också, gå igenom alla hundsaker hemma och se hur allt ser ut. Känner mig taggad för hundåret 2018!


Innan jag avslutar inlägget för att mysa med hundarna så tänkte jag berätta att Nova & Yenna ska ögonlysas nästa vecka, mycket spännande! Samma dag och precis innan ska Lexie på rehab plus bli extra kollad i sitt ben.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229