Kort om 2017/ Fokus 2018

Sitter och funderar lite på året som varit och även året som kommer. 2017 har varit en pendlande år skulle jag nog vilja säga. Året började med att Lexie flyttade hit. En enorm lycka. Något som känns extra speciellt är självklart vilket band hon och Nova har skapat. Det var också en lång kamp med att få ordning på Jaakkos rygg med rehab och hemmaträning. Men när det hela sen slutade med att han inte ens kunde gå promenader utan att bli halt så kändes det bara rätt att låta honom vandra vidare. När dem inte ens kan göra sånt som dem annars älskar så känns det inte bra i hjärtat. I samma vecka som Jaakko vandrade vidare så gifte jag mig med min kärlek. Årets mest fantastiska dag!

Några veckor senare så flyttade Yenna hit på prov för att se hur det funkade med vår flock, vi visste sen innan att hundarna går bra ihop men vi vill ha stabil flock och det fortsatte den ju vara och därmed övergick Yenna i min ägo.

Jag påbörjade agilitykurs med Lexie men jag upptäckte ganska snabbt att något stör hennes rörelser som jag tror ni redan vet. Så Yenna fick gå den kursen istället. Vi har gjort 1 start i rallyn, gjort 2 blåbärslopp i agilityn men framförallt utvecklats massor.

Nova har i stort sett blivit husses hund, jag tränar lite med henne här hemma men husse är framförallt favoriten och dem trivs så.

Vi har ansökt om kennelnamn och planerar Novas första kull, detta skall bli otroligt spännande!

2018 då?

-Under 2018 hoppas vi dels komma igång ännu mer med bloggandet, bjuda på mer filmer och bilder från träningarna så både Ni och jag själv kan se vår utveckling.
-Kenneln skall komma igång och ha kloka uppdateringar även den.
- Lexie SKA ha en bra plan så vi kan komma någonstans.
-Rallylydnaden hoppas jag på fler starter inom med framförallt Yenna.
-Agilityn planerar vi redan några starter i, vi kommer i första hand fokusera på hoppklasserna och efter att vi gått en fortsättningskurs så kan vi börja tänka på agilityklasserna.
-Gå fortsättningskurs i agilityn.
-Jag ska fortsätta utvecklas som hundägare/förare och fortsätta jobba mot en långsiktig plan med mina hundar oavsett nivå.
-Hitta en struktur i hundarnas träning, rehab, återhämtning osv.
-Framförallt skall vi ha kul!

Jag och Yenna börjar verkligen hitta varandra mer och mer, vilket känns väldigt roligt. Jag tror 2018 kan bli ett bra år för oss.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229