Denna underbara trio

Jag tror egentligen inte jag med ord kan beskriva min kärlek till dessa hundar vi äger. Dem är väldigt olika men en sak dem har gemensamt är att överdosera oss med kärlek varje dag. Det spelar ingen roll om det är jag eller husse. Alla lyssnar på oss båda. Alla blir lika glada oavsett vem som kommer hem. Dem myser mes oss båda. Så vi känns verkligen som en flock, vilket jag älskar. Det är underbart att det fungerar så bra.

Nova myser med husse. Nova & Lexie myser med matte.

Nova är hunden med det största hjärtat jag vet. Jag skulle nog aldrig riktigt klara mig utan henne. Hon känner av mina depperioder och skulle jag vara ledsen så visar hon ännu mera kärlek och ligger extra nära och lägger en tass på mig.


Lexie myser med husse.

Lexie skall alltid vara nära. Hudkontakt helst. Fjäskar sig till det mesta. Just nu ligger hon i mitt knä när jag sitter och bloggar. Så det är verkligen otroligt mycket närhet med denna tjej varje dag. Helst skall man klappa också, gör man inte det smyger hon in under händerna på en. Sova i knät/på bröstet på matte är det bästa som finns.

Yenna pussas gärna och fjäskar sig gärna in hos husse för att bli kliad på magen. Det har hon verkligen lyckats med. Hon ligger gärna nära men inte uppe på och hon har alltid en otroligt härlig attityd och glädje till livet och allt matte hittar på. Hon ger allt i träningen, försöker alltid ge mig allt och göra rätt. Får mig ständigt att utvecklas och utmana mig själv. Sover hon i sängen så delas kudden med matte. Vilket är lite charmigt.

Mattes underbara älskade trio. Jag kommer alltid göra allt för er.

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

  • 2018

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229