Debut avklarad

Jag har inte riktigt kommit igång med alla funktioner på den nya sidan så tills jag fått ordning på allt så kommer jag uppdatera här så länge.

Igår gjorde vi debut i hoppklass, jag hade inga förväntningar på något egentligen eftersom att vi inte kan slalom än, däck har vi knappt tränat, samt långhopp och mur har vi aldrig tränat. Men de sistnämnda hinder löser hon utan problem. Däcket springer hon förbi. Slalom gjorde vi inte något med egentligen.

Jag är så sjukt stolt över vad denna hund samt jag prestera. Vi diskade oss alla 3 lopp, men att se utvecklingen värmer mitt hjärta. Yenna är heltänd innan vi går in på banan, men igår kändes det faktiskt som vi lyckades samla ihop oss och göra en bra start. Vi har massor mer att träna på självklart. Men att känna att vi går in på banan och faktiskt är ett team känns så bra! Vi behöver mer träningstid ihop mer erfarenhet och allt för att tihgta ihop oss mer. Men jag känner att vi växer som ett team. Jag är sjukt nöjd över gårdagen! Sista loppet är filmat, vilket vi tackar Moa för, (som själv kniper en 3e plats i debuten!!) Sista loppet är det jag var minst nöjd med då det inte var en helt enkel resa. Men eftersom vi hela tiden utvecklas tycker jag om att ha det på film och kunna visa er, för då är det inte bara jag som ser utvecklingen.

Hon är bra fantastisk min svartvita <3

?? ??Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229