Header

Postad i: Foto, Vardag, 2018

Nu på förmiddagen bestämde vi oss för att ta oss ut på promenad och eftersom det är otroligt fint väder så ville jag ta med kameran. Vi gick inte särskilt långt men var ändå ute 45 minuter och hade lite pauser med foto och lek. Ett litet urplock av bilder kommer här nedan. Det var riktigt härligt, hoppas ni har det lika fint.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag, 2018

Jag har verkligen börjat tröttna på vädret just nu. Tycker det är så tråkigt att det ständigt är halt överallt. Min hand börjar äntligen kännas bra efter att jag halkade hemma på vägen. Igår hade jag en plan att repetera slalom med Yenna, men det gick inte alls särskilt bra. Underlaget var katastrof. Ibland kunde man springa på snön och ibland sjönk man igenom. Så efter ett kort pass tog vi oss ut på promenad. Det var väl inte mycket bättre det. Vi gick i myrsteg till sjön och så självklart ville vi testa isen. Vi testade dock bara längst in, Lexie tyckte det var lite jobbigt att inte ha tassfäste. Nu längtar vi efter VÅREN, men istället vaknade vi idag upp till ännu mera snö.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Foto, Vardag, Yenna, 2018

Min fina tjej! När det idag precis börjat snöa och blåsa så kom jag ju på att vi behöver nöta slalom, så det fick bli ett kort pass för skönt var det inte alls och träna. Men jag kände framsteg idag, så skönt! Nu var jag precis ute med hundarna i trädgården och passade på att ta med kameran och det nya objektivet. Jag håller ännu på att lära mig men gillade mina bilder på Yenna, mattes isprinsessa <3


Gjorde ett försök och fota Yenna och Lexie tillsammans, men som ni ser på bilden nedanför, Nova racade runt med sin nätboll så Lexie ville inte titta åt rätt håll och Yenna gillar inte att fotas med de andra. Men jag bjuder på den bilden.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Lexie, Träning, Vardag, Agility, 2018

Som sagt så introducerade jag slalom för Lexie idag, hon har tidigare inte ens gått in i det utan bara tittat på mig konstigt och undrat vad jag höll på med. Yenna tränas med bågar men det lär inte Lexie göra. Hon tycker dem är konstiga. Hade i och för sig bågarna på ena sidan och skippade de på andra sidan. Tog hjälp av klickern som hon verkligen fattar och gör mycket för när hon vet att den är med. Vi testade till en början att bara varva en pinne eftersom det kändes som en lagom start med tanke på hur hon reagerat innan. Jag är riktigt nöjd med henne och att hon faktiskt klarade det bättre än vad jag väntade mig. Så det blir att fortsätta och utveckla detta nu så vi får ordning på det.

Mina hundar funkar riktigt bra med klicker så skall börja använda den mer och mer i träningen eftersom det verkligen ger resultat. Har klickat Yenna på däcket också som hon inte alls gillat, så skall verkligen använda den mer i inlärning.

När husse kom hem tog vi oss ut på en promenad i skogen, vilket dem verkligen uppskattade. Kommer att avsluta inlägget med en bild från skogen och sen 2 klipp från dagens träning.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Lexie, Träning, 2018

Lexie fick följa med till plan idag, vi tränade lite agility och lek. Jag tror det blev mest lek, vilket jag tycker är så viktigt för relationens skull. Hon blev introducerad för slalomet, vilket gick helt okej ändå. Lite hopp och tunnel blev det också. Hon är ju ganska rolig och träna. Förhoppningsvis kommer det film senare, jag har filmat men inte hunnit titta själv så vet inte hur kvalitén blev. Jag är riktigt nöjd med lilltjejen idag.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Foto, Vardag, 2018

Ett nytt objektiv, tävlingsböcker och papper angående vår kommande kennel låg i brevlådan. Riktigt roligt tyckte jag!

Var så klart tvungen att testa objektivet med en gång men hann inte så länge. Men ska visa bilderna jag hann ta iaf.

Tyvärr har något strulat så endast dessa 2 bilder gick och ladda upp. Så skall försöka ta reda på vad.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Träning, Yenna, Agility, 2018

Vi har haft ofrivillig vila då först husse var sjuk och sen blev jag dålig. Jag har känt mig bra några dagar men känner mig återigen tyvärr påverkad. Inte lika mycket denna gång dock. Yenna har inte alls gillat att det inte blivit lika mycket aktivitet och bara väldigt korta promenader. Men nu så!

Ja nu är ju Yenna anmäld till debuten, dock sitter inte alla hinder än men vi hoppas på det bästa helt enkelt och att vi hinner få in mer rutin innan det är dags. Just nu ligger fokus på slalom och det är det vi kommer traggla ett tag framöver. Lägger in en kort film i slutet av inlägget.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Foto, Vardag

Våra hundar älskar godissök, smidigt att slänga ut lite i naturen och låta dem jobba med nosen ett tag. Oftast slänger jag in det lite i buskar och bland träd för att det inte skall vara för lätt för dem. Likaväl som att jag uppskattar att dem roar sig själva en stund och får använda sina nosar så verkar dem uppskatta det minst lika mycket. Igår passade jag även på att fota eftersom att det var otroligt fint väder.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments

Postad i: Foto, Nova, Vardag, 2018

Idag tog vi oss till plan med Nova och en leksak. Jag känner mig egentligen mest ivägen för Nova älskar verkligen sin husse i dessa stunder. Jag själv älskar att se kärleken mellan dessa 2. Helt otroligt att se! Nu ligger Nova och myser här bredvid mig.

🐶 ​​Guldtassar
Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Likes

Comments