Contains affiliate links

Som ni ser har jag bara taggat några av produkterna i dagens inlägg, tyvärr så hittade jag inte de andra smyckena. Plus att jag bara hittade liknande produkter på vissa, jättedåligt av mig :( Jag får skämmas

Hur som helst: KAN MAN BLANDA GULD OCH SILVER EGENTLIGEN?

Jag har alltid fått lära mig att man absolut inte kan det, men jag förstår inte varför? Jag tycker faktiskt att om man blandar de två på rätt sätt så kan det se bra ut? Kanske är det bara mina ögon, ni vet som med the dress. Vissa kanske ser att det skär sig och andra inte. Vad tycker ni, kan man blanda dem?

Själv älskar jag guld som få.


PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej sötisar!
Idag har det inte hänt mycket alltså, var i skolan och sen gick jag direkt hem. Tråkigt liv man har, varför bloggar jag ens??
Nej men imorgon blir Nice. Ahaha, slutar typ halv tolv då tack vare utvecklingssamtal. Är så glad över detta!
Vad gör ni imorgon?

PUSS

Likes

Comments

Åh, vill så gärna åka utomlands NUUU! Tyvärr kostar det ju en slant. Som jag önskar att det varit gratis, då hade jag bara sagt en sak:
Hejdå!


PUSS

Likes

Comments

Hej bloggen, det var ett tag sen! Har saknat att blogga något otroligt, och jag har längtat något extremt efter att ta tag i bloggen och driva den till nya höjder!

De senaste månaderna har jag haft det väldigt tufft personligen, det har varit mycket som hänt helt enkelt. Bland annat har jag varit i ett aningens problematiskt förhållande det senaste året, med det är över nu. Jag har aldrig mått bättre än nu, tror jag. Så det kan väl inte bli en bättre tid att starta upp bloggen igen, eller hur?

När jag slutade blogga för ett tag sedan så hade jag problem med kamera, det är dock löst nu!! Har fixat ny kamera och är redo att ta bilder. Känner mig fortfarande inte redo att göra en face reveal dock (kan dock garantera att om bloggen växer till sig väldigt mycket så kommer det absolut att hända!). Jag kommer alltså att tvinga mig själv på ett eller annat sätt att visa mig själv ifall bloggen skulle bli stor, det kan jag lova haha :-)

Hur är det med er? Jag kan inte ens förklara hur mycket saknat att ha någonstans att skriva av mig på!
Vi får väl se om det finns några trogna läsare kvar, nu när jag kör igång igen ;-)

PUSS

Likes

Comments

Just nu har jag en riktig dipp mentalt. Ni vet, ibland mår man bra och ibland gör man inte. Just nu gör jag alltså inte det. Vilket märks här på bloggen då jag knappt orkat röra sociala medier. Vill bara lyssna på musik och existera ifred. Fattar ni hur jag menar?
Jag lovar att jag ska sprida glädje och jag ska faktiskt sätta mig och göra kollage av mina favoritplagg ganska snart. Men det är inte lätt att sprida positivitet när man själv har brist på det.
Det blir inte heller bättre av att allt jag skriver blir ren skit, dikter blir inte så bra som de brukar och likaså mina texter. Jag som alltid vänder mig åt pennan när jag mår dåligt, vad har hänt?
Finner ingen inspiration till någonting just nu. Men jag tror det är påväg uppåt nu. Tidigare idag fick jag saker gjorda och kunde slappna av mentalt i åtminstone en halvtimme.
Som förmodligen ingen av er vet så lider jag av ångest, det är det som spökar i mitt huvud just nu. Vill ni att jag skriver om min ångest i ett annat inlägg också?

Likes

Comments

Dagen idag var väl ganska vanlig. Gick till skolan och var där typ,inte mycket. Men ikväll är det mysfredag! :-)
Sååå mysigt efter en sånt fullspäckad vecka. Nästa vecka kommer också vara helstressig, tyvärr. Känner att jag knappt lagt ner tid på bloggen denna veckan? Det ska åtminstone ändras på. Älskar ju er fina läsare haha <3

bild från en liten kvällspromenad

Likes

Comments