Hundtrim i Viksjö

Viksjö, har någon hört talas om den förorten. Den ligger utanför Jakobsberg. I alla fall tog jag och hunden bussen från Jakobsbergs busstation och åkte dit. Innan hade den lilla damen först, åkt buss, pendeltåg och buss igen. Hon tycker pendeltåg är läskigt.

Vi fram och till butiken Arkaden Zoo för hundtrim. Alltid nyfiken och lite busig, det är denna ängel. Med en härlig kramgo päls. Men nu skulle det bli ändring.

Vad spännande! Jag vill undersöka allt tycker hon.
Lämna mig bara! Fräckt av dig!

Vad skulle jag nu göra i två, tre timmar? Hade aldrig varit till Viksjö tidigare. Därför gick jag till Biblioteket och frågade om ett café. Ja det fanns.

Men hela centrumets vägar, ja överallt var uppgrävt. Så konstigt, man visste knappt hur man skulle gå för det var avstängt också. Men jag hittade till ICA som också hade ett café. Otroligt billigt att fika där. Mycket folk.

Så äntligen ringde dom från Arkaden Zoo. Klart!

Blev jag inte fin! frågar vår lilla ängel.

Jag tycker hon blev superfin och kan varmt rekommendera Arkaden Zoo Järfälla i Viksjö Centrum.

Hon hade varit helt exemplarisk under trim, kloklippning och badet 😍

#hundtrim #hundspa #kloklippning #Viksjöcentrum

Gillar

Kommentarer

enkelthemma
enkelthemma,
Men så tjusig han blev, som en helt annan hund 😊 Så bra att du hittade någonstans att fördriva tiden, även om det var lite knivigt att ta dig dit..
nouw.com/enkelthemma
Ama de casa,
Oj vad fin hon blev! Fast hon var ju fin redan innan också så det var ju goda förutsättningar 😊 Jag har varit rätt mycket i Viksjö, hade kompisar som bodde där. Men det är många år sen nu, så jag antar att jag kanske inte skulle känna igen mig 😊
amacasa.wordpress.com/